Fundașul Damilei, Cătălin Pârvulescu, la primul gol în eșalonul secund

Marius ANGHEL 29 Apr. 2013, 14:56 Seria 2
Fundașul Damilei, Cătălin Pârvulescu,** la primul gol în eșalonul secund

Antrenorul Damilei, Claudiu Niculescu, a tremurat toată săptămâna trecută din cauza absențelor fundașilor titulari, Ionuț Stoica și Deaconescu. L-a recuperat în ultima clipă pe Cucui, dar, obligat de absențe, l-a titularizat și pe Cătălin Pârvulescu (21 ani).

Tânărul fundaș vâlcean este la Damila de la înființarea clubului, însă apucase în tur sub comanda lui Lincar să joace un singur joc, fiind un obișnuit al băncii de rezerve.

Și totuși, conform vechiului proverb, tot răul e spre bine. Cătălin Pârvulescu a deschis scorul în minutul 48 pentru echipa sa, marcând cu capul după un corner executat de Edi Stoica. În plus, tânărul findaș a avut o evoluție foarte bună și în defensivă, unde nu s-au resimțit absențele titularilor.

Claudiu Niculescu a remarcat și el prestația defensivei, care părea punctul fragil înaintea jocului. „A fost foarte dificil, sunt bucuros de rezultat, dar nu și de joc. Sperăm în continuare la primele două locuri. Nu înteleg de ce ne retragem și avem o oarecare teamă de a juca. Probabil este presiunea rezultatului, pentru că, dacă vrem să ne atingem obiectivul, trebuie să câștigăm tot. Jucătorii mei pot mult mai mult decât au arătat cu Mioveniul. Sunt mulțumit de cei care au intrat azi in teren în locul titularilor”, a declarat Niculescu.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: FC Damila

Marius ANGHEL 29 Apr. 2013, 14:56 Seria 2
Pe aceeași temă