FRF nu-i lasă în Liga a II-a! Poli trebuie să o ia de capăt, din liga județeană!

Publicat: 17 May. 2012, 13:31 Actualizat: 17 May. 2012, 13:33 Seria 2
FRF nu-i lasă în Liga a II-a!  Poli trebuie să o ia de capăt, din liga județeană!

După ce a retras dosarul de licențiere al lui Poli, Marian Iancu a anunțat planul pentru continuarea în liga secundă. Șeful alb-violeților vrea ca actuala Poli să fie înlocuită de una nouă, fără datorii.

„Palmaresul va fi la Universitatea Politehnică, iar aceasta îl va ceda societății lui Boiț, Poli 2002, care acum nu este în competiție. Aceasta va prelua dreptul de joc al unei alte echipe din liga a doua”, a spus Iancu.

Viorel Duru îl contrazice însă pe șeful lui Poli. „Din 2010, nu mai este posibilă preluarea dreptului de joc. Nu se mai poate aduce o altă entitate în liga a doua, trebuie să înceapă de la campionatul județean. În trecut, au fost posibile astfel de lucruri, cesiuni, fuziuni, schimbări de nume, dar după noul regulament nu mai sunt permise. Aceasta e o cerință de la FIFA, din 2008, noi nu am aplicat-o atunci și am fost certați, așa că am aplicat-o din 2010”, a spus șeful Direcției de Licențiere din cadrul FRF.

Așadar, dacă regulamentele nu se schimbă peste noapte, Poli are două variante: să plătească datoriile și să rămână în „B” sau să o ia de la capăt, din campionatul județean.

Articol scris de Radu FAUR

Publicat: 17 May. 2012, 13:31 Actualizat: 17 May. 2012, 13:33 Seria 2
Pe aceeași temă