Florin Bătrânu, antrenor CFR Timișoara

04 Nov. 2008, 17:51 Seria 2
Florin Bătrânu, antrenor CFR Timișoara

Dan Potocianu și Florin Bătrânu au fost aleși de conducerea clubului pentru a-l succede pe fostul antrenor, Florin Bugar.

După modelul Söderberg-Lagerbäck, întâlnit acum câțiva ani la naționala Suediei, aceștia vor forma un tandem, ambii fiind antrenori principali. Florin Bătrânu a fost legitimat la clubul „feroviar” între 1988 și 1990, înainte să plece la Poli Timișoara. Fiind la prima provocare pe banca tehnică, Bătrânu și-a adus aminte că tot de la CFR s-a lansat și în cariera de jucător: “Am venit cu sufletul deschis, nu am putut rămâne fără reacție la solicitarea CFR-ului. Eu de aici am plecat în fotbalul mare și pentru mine CFR reprezintă ceva”.

Celălalt nou “principal” al lui CFR este la a doua experiență de acest gen, după ce pentru scurt timp a fost antrenor la echipa din orașul său natal, FCM Reșița. “Obiectivul pe termen scurt este redresarea echipei din punct de vedere al moralului. Apoi vedem ce ne rezervă soarta. Echipa asta nu merită să i se întâmple ce i se întâmplă”, a spus Potocianu.

Foști colegi la FC Național

Cei doi antrenori sunt amândoi născuți în jdețul Caraș-Severin și au o relație mai veche, fiind colegi în vremea când jucau la FC Național. “Cu Florin Bătrânu mă știu de aproximativ 15 ani. Când am jucat la Național am fost colegi de cameră. Dar nu are nicio legătură relația noastră personală cu lucrul în sine”, a mai spus fostul jucător al lui Servette Geneva.

Nivelul ligii a doua e oscilant, azi poți bate la o echipă de pe primele locuri ca apoi să fi învins pe teren propriu de ultima clasată. Trebuie să motivăm jucătorii să treacă peste eșecuri și să batem UTA

un articol scris de Alex IOVAN

04 Nov. 2008, 17:51 Seria 2
Pe aceeași temă