FINAL/UTA-GLORIA 2-1

17 Mar. 2009, 17:09 Seria 2
FINAL/UTA-GLORIA 2-1

A început meciul de verificare dintre UTA și Gloria Arad, care se dispută pe stadionul Francisc Neuman.

Ionuț Popa și Roland Nagy folosesc aceeași formulă de echipă care a intrat din primul minut al meciului cu Minerul Lupeni:

 

Bujor – Toc, Pascariu, Pașcovici, Văsâie – Nădăban, Lee, Mutulescu, Jăpălău – Negru, Țucudean. 

 

Gloria Arad, pregătită de Gigi Borugă și Radu Anca evoluează cu: Bălgrădean – Manea, Pleșca, Ban, Gligor I, L. Todea, Popa, Ștreangă, Sălăjan, Nicolov, Gligor II. 

După 25 de minute, scorul este egal, 0-0, în meciul amical UTA – Gloria. De fapt, este mai mult un antrenament pentru ambele formații. S-a jucat între cele două careuri, fără ocazii deosebite la porți.

UTA-GLORIA ARAD: 2-0, min 35

UTA conduce cu scorul de 2-0 în minutul 31. În minutul 29, George Țucudean a reluat, cu capul, din 3-4 metri, mingea centrată de Jăpălău din lovitură de colț. Golul doi a venit după o pătrundere pe stânga a lui Văsâie, balonul centrat pe jos de acesta fiind trimis în poartă, de la 5-6 metri, tot de George Țucudean. În minutul 35, Bălgrădean a reținut mingea expediată, periculos, cu capul, de Florin Negru. 

 

Pentru UTA, din minutul 37 au intrat: Mârne, Ghindaru, Gavrilă și Dumitru Mitu 

 

min 65 – 2-0

La pauză, la UTA au intrat: Georgiu, Militaru, Turcuș, Copil, Olariu, Muth și fundașul croat Pocuca.  Scorul este în continuare 2-0 pentru UTA, în urma golurilor marcate de George Țucudean.

 

In minutul 62 Gligor II inscrie pentru Gloria de la 12 m lateral dreapta. 2-1.  

 

In minutul 66 Roly Nagy face o tripla schimbare, introducandu-i in teren Drida, Fritea si Leucuta.

La Gloria au mai intrat: Nica (portat), Joo, Cososchi, Budur, Boldor, Anca, Enciu, Ignea si Gligor III 

Cu patru minute inainte de final Muth este accidentat iar in locul sau intra pe teren Roland Nagy. Desi dupa o intrare dura a lui Lucian Todea la antrenorul UTA-ei, acesta a facut fata ultimelor minute

 

FINAL

17 Mar. 2009, 17:09 Seria 2
Pe aceeași temă