FC UTA SA nu a fost programată nici cu Olimpia. Echipa lui Marțian este exclusă din campionat

Marius ANGHEL 30 May. 2014, 16:50 Seria 2

UPDATE: Oficial, FC UTA SA este neprogramată în campionat, pentru a doua oară, și automat va fi exclusă din campionat. Contactați de Liga2.ro, oficiali ai Federației au confirmat că arădenii nu vor juca sâmbătă cu Olimpia Satu Mare. Cu două etape înainte de finalul sezonului, UTA își ia adio de la Liga a II-a.

Comisia de Competiții a FRF n-a fost de acord cu propunerea oficialilor echipei din Arad de a plăti doar două baremuri din cele cinci datorate și le-a transmis că nu-i programează în campionat, pentru a doua oară consicutiv.

Federația a trimis deja fax către clubul Olimpia Satu Mare că meciul cu UTA de mâine, sâmbătă, din etapa a 9-a a play-off-ului nu se va disputa.

Articol scris de Mihai Andrieș


Dacă Adrian Marțian nu va afla în următoarele ore că a câștigat la Lotto sau a moștenit o avere, FC UTA SA va încheia în acest weekend socotelile cu competițiile organizate de FRF. Federalii au somat conducerea grupării arădene să achite toate cele cinci baremuri de arbitraj restante până astăzi, la ora 14, dacă doresc să fie programați sâmbătă contra celor de la Olimpia Satu Mare și – bineînțeles – Marțian este în imposibilitatea să o facă.

Suma se ridică undeva la 400 de milioane de lei, iar dejeanul le-a comunicat deja apropiaților că nu o va plăti. Nici manevra încercată de conducerea executivă nu a avut efect și asta pentru că demersurile au fost făcute cu întârziere, iar Comisia de Recurs nu a mai trecut pe ordinea de zi și „cazul UTA SA”.

Prin urmare, formația arădeană va bifa mâine cea de-a doua neprogramare, iar soarta îi va fi pecetluită săptămân viitoare la Comisia de Disciplină. După ce ar fi avut șanse mari să continue și la anul în liga secundă ca urmare a anunțului Comitetului Executiv de ieri, UTA SA va lua drumul fotbalului județean, de acolo unde speră să „scape” cealaltă UTA în urma barajului de promovare ce va avea loc pe 21 iunie.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 May. 2014, 16:50 Seria 2
Pe aceeași temă