FC Universitatea Craiova solicită azi suspendarea începerii campionatului și anularea rezultatelor

Marius ANGHEL 18 Feb. 2014, 13:09 Seria 2
FC Universitatea Craiova** solicită azi suspendarea începerii campionatului și anularea rezultatelor

Echipa FC Universitatea Craiova își suspendă antrenamentele în semn de protest față de faptul că primarul Lia Olguța Vasilescu, „prin influența pe care o deține”, i-a blocat toate posibilitățile de pregătire în Craiova, a anunțat, luni, site-ul oficial al grupării patronate de Adrian Mititelu.

„Având în vedere faptul că clubului de fotbal Universitatea Craiova i s-a interzis din nou accesul pe «Ion Oblemenco», în mod abuziv, suntem nevoiți, din cauza împrejurărilor, să suspendăm antrenamentele echipei de fotbal. Aducem la cunoștință opiniei publice că Lia Olguța Vasilescu, prin influența politică pe care o deține în zonă, a blocat toate posibilitățile de antrenament ale echipei pe terenurile existente în Municipiul Craiova, dar și în împrejurimi”, se arată pe site-ul citat.

Echipa lui Mititelu este victima „grupului infracțional care îi are în prim-plan pe Sandu Mircea, Rotaru Mihai și Lia Olguța Vasilescu”, ce are drept scop „strangularea totală a activității clubului de fotbal Universitatea Craiova” și „distrugerea acestei societăți în favorizarea clubului odios înființat peste noapte CS U Craiova”, a adăugat sursa citată.

Din acest motiv, FC Universitatea Craiova se va adresa Curții de Apel București pentru a solicita suspendarea începerii campioantului Ligii a II-a. „Din punct de vedere tehnic mâine (n.r. astăzi) vom iniția o acțiune la Curtea de Apel București unde vom solicita atât suspendarea începerii campionatului cât și, dacă va fi cazul, anularea rezultatelor acestui campionat, deoarece avem motive întemeiate să sperăm în a obține aceste lucruri. Legea și fair-play-ul sportiv au fost călcate în picioare în mod incredibil și sub nasul autorităților care au preferat, în cele mai multe cazuri, să nu își exercite atribuțiunile de serviciu. Indiferent de câte greutăți o să mai apară și cât de complicată și nedreaptă va fi lupta, Universitatea Craiova nu se va preda și trăiește cu speranța că într-o zi toate aceste fărădelegi vor fi plătite cu vârf și îndesat”, a precizat site-ul formației oltene.

Articol scris de Adrian Petculescu (Mediafax)

Marius ANGHEL 18 Feb. 2014, 13:09 Seria 2
Pe aceeași temă