FC Olt reacționează: „Am preluat litigii de la CSM, dar am achitat banii”

11 Feb. 2012, 16:07 Seria 2
FC Olt reacționează:**

Trei echipe de Liga a II-a vor fi excluse din competiție din cauza problemelor financiare și alte cinci vor fi depunctate pentru întârzierea plăților față de jucătorii sau cluburile cărora le datorează sume de bani. Potrivit liga2.ro, pe lista grupărilor care vor fi penalizate cu două puncte de Comisia de Disciplină a FRF se află și FC Olt Slatina. Oficialii formației alb-vișinii susțin că nu există restanțe financiare față de alte părți.

„Noi n-am primit așa ceva de la FRF, poate o e greșeală. CSM Slatina a avut niște litigii cu unii jucători, pe care le-am preluat. Dar nu știm să avem vreun litigiu care să fi depășit scadența. Au fost jucători de la CSM, dar după ce a fost dată hotărârea definitivă, la data scadentă le-am achitat sumele de bani”

Alături de FC Olt, au fost depunctate cu două pucte echipele Unirea Alba Iulia, FC Snagov și Farul Constanța, în timp ce Gloria Buzău a primit o penalizare de patru puncte. Grupările de eșalon secund excluse din competiție sunt Mureșul Deva, Arieșul Turda și Victoria Brănești.

Sursa: Olt TV

11 Feb. 2012, 16:07 Seria 2
Pe aceeași temă