FC Bihor vrea victoria cu Olimpia și pentru play-out: „Cu atât mai mult este important acest joc

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 13:34 Seria 2
FC Bihor vrea victoria cu Olimpia și pentru play-out:**

După victorie de la Târgu Mureș, FC Bihor se reîntoarce acasă și miercuri, de la ora 15, la Stadionul „Iuliu Bodola”, va susține următorul joc din campionatul Ligii a II-a, Seria a II-a. De această dată, adversară va fi formația Olimpia Satu Mare, o echipă situată pe poziția a VI-a a clasamentului.

„Va fi un meci dificil, cu o echipă, poate dintre cele mai incomode, cele mai imprevizibile din acest campionat. Va fi un joc greu, dar sperăm să ne adjudecăm toate cele trei puncte. Având în vedere că este posibil ca Olimpia să fie colegă cu noi de play-out, cu atât mai mult este important acest joc, fiindcă poate conta mult rezultatul direct, dar până la finalul sezonului regulat, noi să câștigăm miercuri și după aceea vedem noi ce o să se întâmple cu calculele, cu rezultatele”, a declarat portarul Mădălin Smaranda, unul dintre artizanii „roș-albaștrilor” în partida de la Tg. Mureș.

La rândul său, antrenorul Alexandru Pelici este conștient de dificultatea și periculozitatea acestui joc. „Vom încerca să dăm maximum din ceea ce putem la ora jocului, să profităm de eventualele greșeli ale adversarului, să speculăm la maxim orice fază care poate fi speculată și dacă reușim și vom fi inspirați la finalizare, pentru că, iată, acum plângem după patru puncte, puncte pe care le puteam avea cu fazele pe care le-am avut la Severin sau acasă cu Reșița, atunci va veni și victorie. Trebuie să avem hărnicie, organizare și transpirație multă, iar oamenii care vor veni la meci să își dea seama că îi respectăm foarte mult. Olimpia este o echipă bună, matură, o echipă cu talie, foarte periculoasă la fazele fixe, care are și jucători cu experiență, precum Bujor, Bălău sau Gavrilescu, care pot pune probleme oricărui adversar cu care joacă”, a declarat Alexandru Pelici.

Pentru partida de miercuri, din cadrul etapei a XIX-a, tehnicianul formației bihorene nu va putea conta pe serviciile jucătorului Mădălin Stancu, suspendat, iar Răzvan Lupu este incert, după o accidentare. Revin însă Fl. Lazăr, după suspendare, și S. Ianc, după accidentare.

Și pentru acest meci, prețul de intrare pe stadion este de 10 lei, cu femeile având gratuitate, de asemenea, copii și liceeni, dar doar pe bază de carnet de elev, iar pensionarii, pe bază de cupon de pensie.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 26 Mar. 2014, 13:34 Seria 2
Pe aceeași temă