FC Bihor speră să obțină la Reșița primul rezultat pozitiv din deplasare

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 16:47 Seria 2
FC Bihor speră să obțină la Reșița** primul rezultat pozitiv din deplasare

După egalul de pe teren propriu de săptămâna trecută, formația orădeană de fotbal FC Bihor a făcut deplasarea în acest sfârșit de săptămână la Reșița, pentru disputa cu echipa locală, Metalul, din cadrul etapei a VI-a a Ligii a II-a, Seria a II-a.

„Întâlnim o echipă bine organizată. Sper ca în urma unui joc bun să obținem punct sau puncte din deplasarea de la Reșița. Avem nevoie de încredere, iar acest lucru nu-l putem obține decât cucerind puncte”, a declarat, înaintea plecării, antrenorul principal al bihorenilor, Gheorghe Ghiț.

Tehnicianul orădean nu se confruntă cu probleme de efectiv, iar plecarea spre Reșița s-a făcut  vineri, după antrenamentul programat de la ora 10.30.

„Echipa din Reșița este o formație bună, o echipă care a fost formată anul trecut la Rm. Vâlcea de antrenorul Alexandru Pelici, care acum s-a mutat la Reșița, dar care a avut evoluții bune și-n acest început de sezon. Ne așteaptă un joc dificil, dar noi suntem încrezători în șansele noastre. Eu sper să obținem un rezultat bun”, a declarat și președintele clubului orădean, Șerban Morcan.

În clasament, după cinci etape, FC Bihor ocupă locul IX, cu 5 puncte, în timp ce reșițenii de la Metalul se situează pe poziția a VI, cu 7 puncte.

Meciul de la Reșița mai consemnează un fapt interesant, orădenii urmând a-l avea acum ca adversar pe antrenorul care în sezonul trecut se afla pe banca lor tehnică, Marian Pană.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 11 Oct. 2013, 16:47 Seria 2
Pe aceeași temă