FC Bihor joacă la Arad cu gândul de a-și îndeplini matematic obiectivul

Marius ANGHEL 15 May. 2014, 19:09 Seria 2
FC Bihor joacă la Arad** cu gândul de a-și îndeplini matematic obiectivul

După ce a avut liber sâmbăta trecută, FC Bihor revine în campionat și va disputa următorul joc, sâmbătă, de la ora 11:00, la Arad, cu UTA, în cadrul etapei a VI-a din play-out-ul Seriei a II-a a Ligii a II-a la fotbal.

Partida va opune echipele situate pe locul IV, UTA, cu 15 de puncte, și locul al III-lea, FC Bihor, cu 23 de puncte.

În cazul unei victorii, FC Bihor își va îndeplini și matematic obiectivul, rămânerea în liga secundă. „Este o partidă la fel de importantă ca toate de până acum, o partidă în care dacă vom reuși să câștigăm, lucrurile se clarifică în proporție de sută la sută, vom fi și din punct de vedere matematic cu obiectivul îndeplinit și ne dorim acest lucru, s-o scoatem cât mai repede la capăt. Sper să fim conștienți de faptul că și meciul acesta e la fel de important cum au fost toate de până acum și că încă nu suntem salvați, să avem o atitudine corectă față de joc și o atitudine care să ne permită să ne bucurăm după aceea”, a declarat, pentru fcbihor.ro, antrenorul principal al echipei orădene, Alexandru Pelici.

Pentru jocul de sâmbătă, antrenorul formației orădene nu va putea conta pe serviciile jucătorilor Florin Pop, suspendat, și Adam Achim, accidentat.

Marius ANGHEL 15 May. 2014, 19:09 Seria 2
Pe aceeași temă