FC Bihor, în Liga 3?

07 Aug. 2009, 11:49 Seria 2
FC Bihor,** în Liga 3?

FC Bihor are nevoie de 2.000.000 de lei până la finalul anului pentru a duce la bun sfârșit prima parte a campionatului, în condițiile în care din banii alocați deja pentru acest an Primăria Oradea și Consiliul Județean mai au de virat doar 500.000 de lei.

 

„Situația este delicată. E posibil să ne înscriem în Liga a III-a, pentru că în cazul în care vom juca în eșalonul secund există riscul ca spre finalul turului să ajungem în postura să nu mai putem continua campionatul”, a declarat Florin Birta, membru AGA. În primele șase luni, echipa a cheltuit 3.000.000 de lei!
 

 

Ieri, o delegație condusă de Ilie Bolojan s-a întâlnit cu Radu Tîrle pentru a discuta posibilitățile de susținere a clubului orădean, iar concluzia nu e deloc îmbucurătoare pentru suporterii lui FC Bihor. Consiliul Local și Consiliul Județean nu pot asigura decât 25% din bugetul necesar echipei pentru un nou sezon în eșalonul secund, astfel încât se ia serios în calcul varianta înscrierii în Liga a III-a.

 

Una dintre soluțiile pentru redresarea financiară a clubului vizează contractele jucătorilor, fondul de salarii reprezentând aproape 40% din buget. Fotbaliștii nu par însă dispuși să renunțe la o parte din banii ce li se cuvin, afirmând că și așa nu sunt foarte mulți.
 


„Ne-am dat cuvântul că nu vom spune nimic din discuțiile avute însă pot să certific faptul că avem contracte mici. Ce să mai scădem din ele?”
, a spus unul dintre jucători pentru www.bihoreanul.ro.

 

Fondul de salarizare al primei echipe se ridică în prezent la 26.000 de euro/lună.

07 Aug. 2009, 11:49 Seria 2
Pe aceeași temă