FC Bihor, față în față cu fostul antrenor. Cheregi: „Mizez pe o răbufnire de orgoliu din partea jucătorilor”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 16:55 Seria 2
FC Bihor, față în față cu fostul antrenor.** Cheregi:

FC Bihor dispută sâmbătă, de la ora 11:00, ultimul meci oficial din acest an, pe teren propriu, împotriva echipei CSM Râmnicu Vâlcea. Adversarul din etapa a 16-a a Ligii 2 este condus de fostul antrenor al echipei orădene, Alexandru Pelici.

Înaintea jocului dintre ocupantele locurilor 10, cu 8 puncte, și 6, cu 17 puncte, antrenorul gazdelor, Călin Cheregi mizează pe o răbufnire de orgoliu din parte jucătorilor săi pentru a demonstra că nu aceasta este valuarea echipei, cea reflectată acum de clasament.

„Ne aflăm din nou în fața unui meci foarte important, în care întâlnim un adversar dificil, care are în componență jucători cu experiența Ligii a II-a. Sper să terminăm acest ultim meci cu un rezultat pozitiv, lucru care probabil ar face să se mai așeze lucrurile în cadrul clubului. Mizez pe o răbufnire de orgoliu din partea jucătorilor pentru a demonstra că nu aceasta este adevărata lor valoare și nici poziția din clasament nu este una care redă situația reală”, a declarat, citat de fcbihor.ro, Cheregi.

Tehnicianul orădean se confruntă cu o singură problemă de efectiv înaintea acestui joc, Adam Achim fiind în continuare accidentat.

Partida se anunță foarte interesantă și prin prisma faptului că antrenorul Alexandru Pelici se reîntoarce acum la Oradea ca adversar, după ce a pregătit echipa bihoreană sezonul trecut, dar și în primele 9 etape ale acestui sezon, el cunoscând, astfel, foarte bine jucătorii care de această dată, sâmbătă, îi vor fi adversari. Rămâne de văzut, pe de altă parte, cum vor izbuti fotbaliștii orădeni sa-și surprindă acum fostul tehnician.

În meciul tur, din cadrul etapei a 5-a, la Râmnicu Vâlcea, scorul a fost egal, 0-0.

Marius ANGHEL 04 Dec. 2014, 16:55 Seria 2
Pe aceeași temă