Fanii vâlceni l-au asigurat de tot sprijinul pe Claudiu Niculescu

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 14:37 Seria 2
Fanii vâlceni** l-au asigurat de tot sprijinul pe Claudiu Niculescu

Fanii din Liga Suporterilor Vâlceni au discutat după antrenamentul  de aseară al echipei CSM Râmnicu Vâlcea cu antrenorul Claudiu Niculescu și cu câțiva jucători reprezentativi!

Suporterii care susțin CSM Râmnicu Vâlcea la fiecare joc rămân alături de echipa lui Niculescu, care trece printr-o pasă mai proastă, acumulând doar două puncte în ultimele trei jocuri. „Am discutat și cu Claudiu Niculescu, dar și cu jucătorii, toți își doresc promovarea, i-am asigurat că vor avea în continuare tot sprijinul nostru. A fost doar un eșec, acum important este ca echipa să câștige sâmbătă derbyul orgoliilor cu Metalul Reșița și totul va reveni la normal. Este un meci foarte important pentru noi, cel cu Reșița, ne dorim foarte mult victoria” a spus liderul LSV, Robert Vlădășel.

Altfel, fanii vâlceni colaborează foarte bine cu noua conducere a echipei. „Este o colaborare foarte bună cu conducerea, care ne sprijină la fiecare deplasare a echipei. Vom fi lângă echipă, indiferent unde va juca” a mai spus Robert Vlădășel.  

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 16 Oct. 2013, 14:37 Seria 2
Pe aceeași temă