Fanii arădeni, umiliți de autoritățile locale!

22 Jan. 2009, 13:29 Seria 2

Recent, pe adresa redacției a sosit un comunicat din partea suporterilor arădeni în care aceștia își manifestă îngrijorearea față de viitorul echipei UTA.
Venind în întâmpinarea lor, www.liga2.ro publică în cele ce urmează comunicatul integral și speră ca situția Bătrânei Doamne să se rezolve favorabil în cel mai scurt timp.

“Am constatat că în ultima perioadă autoritățile locale, în speță Consiliul Județean, reprezentat de președintele acestei instituții, domnul Nicolae Ioțcu, au înțeles gravitatea situației în care se află UTA, unul dintre brandurile orașului și județului Arad și au decis să se implice activ și concret în salvarea de la faliment a acestui club de mare tradiție. Din păcate, observăm că asociația Suporter Club UTA, reprezentant legitim al suporterilor arădeni și membru în Adunarea Generală și în Consiliul Director al FCM UTA, este privită în continuare cu reticență și suspiciune de către cei implicați direct în procesul de reorganizare a clubului, atitudine pe care nu ne-o putem explica. De asemenea, nu ne putem explica nici umilința gratuită la care au fost supuși suporterii UTA-ei, care au dorit să asiste în data de 20 ianuarie la reunirea lotului după vacanța de iarnă.
Trecând peste aceste aspecte neplăcute, asociația noastră își afirmă din nou sprijinul pentru orice instituție sau persoană care se implică în susținerea clubului UTA. Temerile noastre pentru viitorul echipei există în continuare, în principal datorită lipsei de transparență, care este întreținută în jurul clubului, dar dorim să credem că asigurările oferite în mod public suporterilor de către însuși președintele Consiliului Județean Arad, au un suport cât se poate de real și așteptăm cu nerăbdare ziua de 31 ianuarie, pentru a putea saluta reintrarea clubului UTA, după o lungă perioadă, în normalitate”.

Suporter Club UTA

22 Jan. 2009, 13:29 Seria 2
Pe aceeași temă