Falub vine la Arad pentru discuțiile decisive cu finanțatorii și suporterii

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 11:28 Seria 2
Falub vine la Arad** pentru discuțiile decisive cu finanțatorii și suporterii

Ca de obicei, pe Adrian Marțian l-a luat gura pe dinainte închizându-i poarta lui Adrian Falub și deschizând-o pentru un antrenor italian. Numai că Giovanni Catanzariti și fotbaliștii insistă să lucreze cu tehnicianul clujean, care va veni la Arad pentru discuțiile decisive. Falub vrea să-i pună la aceeași masă pe principalii creditori, să vadă ce vor și ce pot în primăvara competițională. Întâlnirea va avea loc în această seară, iar în cazul în care Marțian și Catanzariti vor avea putere de convingere, se va trece la pasul următor.

Fostul fundaș al Universității Cluj dorește să se vadă și cu reprezentanții Suporter Club UTA, pentru a încerca să-i întoarcă din drum privind retragerea drepturilor federative grupării din Calea Aurel Vlaicu sau măcar „semnarea” unui pact de neagresiune până în vară. Cum, probabil, va primi un răspuns negativ din partea acestora, Falub va reflecta foarte bine înainte de a-și pune semnătura pe un contract cu „Bătrâna Doamnă”.

Pe undeva și jucătorii își pun ultima speranță în antrenorul care a gestionat destul de bine vestiarul „alb-roșiilor” atât cât a stat pe banca arădenilor. În plus, undeva între 6 și 10 februarie, Apostu et. comp. ar trebui să-și încaseze, conform graficului de plăți făcut împreună cu Marțian, restul de bani de pe luna octombrie, respectiv salariul pe noiembrie. Venirea lui Falub la UTA ar fi o garanție că dejeanul chiar se va ține de promisiune, dar și că își va trimite rapid echipa în cantonament. Primul meci oficial din noul an va avea loc pe 1 martie, când arădenii se deplasează la Satu Mare.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Feb. 2014, 11:28 Seria 2
Pe aceeași temă