Falub: „Suntem departe de o echipă care vrea să își propună promovarea”

10 Jul. 2012, 19:06 Seria 2
Falub:** „Suntem departe de o echipă care vrea să își propună promovarea

UTA se pregătește intens sub comanda lui Adrian Falub, tehnician care este decis să își continue munca începută în sezonul trecut. Fără a avea garanția unei finanțări solide, Bătrâna Doamnă se gândește la promovare, dar acest țel pare foarte departe la momentul actual: „În acest moment suntem departe de o echipă care vrea să își propună promovarea. Dar mai este timp, mai avem în jur de șase săptămâni până la startul campionatului și multe se pot schimba. Important este ca în 7-10 zile să formăm în proporție de 80-85% un lot competitiv, care să poată emite pretenții la promovare”, ne-a declarat Adrian Falub.

UTA s-a despărțit până acum de jucători importanți precum Ignea, Purece sau Pascariu, dar sunt multe noutăți și la capitolul sosiri. O parte dintre ei sunt deja certitudini, iar fotbaliști precum Mara sau Galanis așteaptă semnale din partea conducerii. „Mărginean a semnat, Chindriș s-a întors și el iar Ene va rămâne alături de noi, până acum ei sunt certitudini. Sunt și alți jucători în pregătire cu noi sau pe care vrem să îi convingem să vină la UTA. Cu Mara discut mereu, este cel mai important jucător al nostru, dar ca și mine vrea stabilitate și performanță. Este la final de carieră și își dorește să joace în Liga I alături de UTA. Important este că își dorește să revină”, spune Falub.

Amical la Chișineu Criș

UTA se va deplasa mâine seară la Chișineu Criș, unde de la ora 19 va înfrunta divizionara D Crișul. „Avem două jocuri în această săptămână, cu siguranță le voi da șanse tuturor jucătorilor aflați în pregătire. Avem și jucători tineri talentați de la echipa a doua, trebuie să vedem cine merită să rămână alături de noi”, mai spune antrenorul UTA-ei. Alb-roșii se mai pregătesc două săptămâni la Arad, iar la sfârșitul lunii iulie este preconizat un cantonament. „Am avea nevoie de un cantonament cu jocuri în străinătate, pentru că în România este greu să găsești adversari buni în acea perioadă. Dar rămâne de văzut dacă ni se va putea asigura un astfel de stagiu”, spune Falub.

Sursa: Sport Arad

10 Jul. 2012, 19:06 Seria 2
Pe aceeași temă