Falub se înhamă și la munca de jos: „Să ne întărim doar cu fotbaliști de perspectivă”

Marius ANGHEL 17 Dec. 2012, 17:45 Seria 2
Falub se înhamă și la munca de jos:** „Să ne întărim doar cu fotbaliști de perspectivă

Din vacanță, Adrian Falub așteaptă și el vești despre viitorul echipei pe care o antrenează. Zvonurile în jurul investitorului neamț nu l-au lăsat indiferent pe fostul fundaș, care, însă, ar dori ca lucrurile să se grăbească în așa fel încât să știe și el dacă va mai fi implicat în strategia pentru viitorul apropiat al clubului.

Până una alta, Giovanni Catanzariti este cel conduce clubul și care, chiar dacă a anunțat că nu mai are prea mulți bani de investit, trebuie să ia decizii și la nivelul lotului de jucători. Este clar că după ce a renunțat la nu mai puțin de zece fotbaliști în această iarnă, „Bătrâna Doamnă” trebuie să și ia ceva în loc și aici sunt cu siguranță vizate două-trei posturi. „Bineînețeles că vom avea nevoie de cel puțin un portar și unul-doi atacanți. Ne-am mai putea întări și pe alte posturi, dar asta depinde și de posibila dorință a unor jucători din lot să plece de la UTA chiar în această pauză competițională. S-ar putea ca unii să-și dorească un viitor mai bun și nu vom putea să-I ținem cu forța la echipă”, a precizat Falub.

„Principalul” formației din Calea Aureșl Vlaicu trecunoaște că a ochit câțiva fotbaliști dintr-o categorie aparte. „Nu am discutat concret cu Gio, dar, după părerea mea, UTA are nevoie de fotbaliști de perspectivă, cu potențial, care să se adauge la nucleul format în această toamnă la Arad. Chiar dacă un club ca UTA și eu, ca antrenor, nu ne putem gândi decât la promovarea în Liga 1, aceste achiziții nu ar trebui să le facem nepărat cu scopul de a ajunge cât mai rapid în elită. De fapt, numai o formație perfectă poate recupera în retur distanța ce ne desparte pe noi acum de primele două locuri și, din păcate, nu cred că va fi cazul nostru. UTA ar trebui s-o ia ușor, iar când va ajunge în Liga 1 să aibă forța ca echipă să și rămână acolo”, a mai explicat Adrian Falub.   

Practic, tehnicianul „alb-roșiilor” a dat de înțeles că jucători de tipul lui Cristian Silvășan sau al străinilor luați la apelul de seară nu mai au ce căuta în lot. Asta, bineînțeles, dacă Falub va rămâne în Calea Aurel Vlaicu și din retur.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Dec. 2012, 17:45 Seria 2
Pe aceeași temă