Falub, pe gânduri înaintea meciului cu orădenii: „Nu știu dacă e momentul să schimbăm prea mult în formula de start”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2012, 15:46 Seria 2
Falub, pe gânduri înaintea meciului cu orădenii:**

După șase rezultate pozitive, patru victorii și două remize, UTA s-a împiedicat la Baia Mare și s-a îndepărtat din nou de obiectiv. Adrian Falub a abordat confruntarea de sâmbăta trecută în formula câștigătoare din ultimele runde, doar că unii fotbaliști nu s-au ridicat la înălțimea confruntărilor precedente.

Antrenorul „textilist” consideră că echipa sa nu s-a pregătit mental pentru disputa cu moroșenii, iar jucătorii care altădată dădeau tonul prin prestații sigure, peste medie, gen Feussi, Gligor și Laso, au făcut poate cel mai slab meci al turului. Și Ene sau G. Neagu au părut în scădere de turație, ca să nu mai vorbim de portarul Amadio, care a primit gol de la „gară”. Dacă mai adăugăm și reproșurile repetate primite de Bucur de pe margine, este clar că stafful tehnic se gândește să opereze câteva schimbări în primul „unsprezece” pentru confruntarea cu bihorenii.

Una cu siguranță se va face pe banda dreaptă și asta pentru că Patrice Feussi este suspendat în urma „galbenului” primit sâmbăta trecută. În mod normal, pe gazon va apărea Calvin, deși acesta nu a intrat bine la Baia Mare, făcând și penalty-ul din care au câștigat gazdele. Smaranda, Siminic, Alex Neagu și Bîrză mai candidează și ei pentru un tricou de titular și asta chiar Adrian Falub lasă impresia că nu va schimba prea mult. „De la Amadio, care a luat gol de la 30 de meri și până la Laso, care s-a jucat cu două-trei ocazii, nimeni nu a avut atitudinea corespunzătoare. Nu știu dacă e momentul să schimbăm prea mult în formula de start, vom vedea până duminică”, a precizat „principalul” arădenilor.

Sursa: Sport Arad

Foto: Sorin Dan Muscă

Marius ANGHEL 21 Nov. 2012, 15:46 Seria 2
Pe aceeași temă