Falub o refuză U Cluj: „Le-am mulțumit că s-au gândit la mine, dar am început o muncă la Arad”

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 12:25 Seria 2
Falub o refuză U Cluj:**

În ultimele zile, odată cu achiziționarea pachetului majoritar de acțiuni al Universității Cluj de Agenția de publicitate sportivă germană, DK Sportler, în presa centrală s-a vorbit din nou de o întoarcere a lui Adrian Falub pe banca șepcilor „roșii”. Actualul antrenor al „Bătrânei Doamne”ar urma să fie ajutorul lui Vasile Miriuță (Energie Cottbus 2), care – însă – nu are licență de tehnician pentru Liga 1.

Însă, la finalul confruntării cu FCM Târgu Mureș, Adi Falub a negat totul, spunând că el vrea să continue aventura utistă. „Știu ce înseamnă U Cluj, dar, cel puțin deocamdată, nu mă întorc acolo. Le-am mulțumit că s-au gândit la mine, dar am început o muncă la Arad și vreau să o duc la bun sfârșit, dacă se poate. Dacă președintele mă dorește în continuare, vreau să continui la UTA. Respect oamenii de la club și publicul din Arad, care merită să vadă din nou meciuri de prima ligă”, a menționat antrenorul „alb-roșiilor”.

Este clar că Falub își dorește să promoveze la cârma Campioanei Provinciei și ar putea avea doar varianta locului și asta pentru că: „Deși se mai pot întâmpla multe lucruri până la finalul sezonului, Corona are o șansă mare să promoveze. Are are multe puncte în fața celorlalte echipe, așa că, în momentul ăsta, pare favorită la promovare”, crede tehnicianul.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Oct. 2012, 12:25 Seria 2
Pe aceeași temă