Falub nu mai vrea să-și depășească atribuțiile: „Nu mă bag în ciorba finanțatorilor, aș vrea doar să antrenez”

Marius ANGHEL 21 Jul. 2013, 12:45 Seria 2
Falub nu mai vrea să-și depășească atribuțiile:**

Reușind să promoveze cu Universitatea Cluj, Unirea Alba Iulia și FCM Târgu Mureș, Adrian Falub își dorea foarte mult să o readucă și pe UTA acolo unde îi este locul. A acceptat să preia echipa arădeană într-un moment în care trenul Ligii 1 părea pierdut, însă cu o victorie prețioasă ca moral și puncte la Timișoara a reaprins din nou speranțele pe finalul stagiunii 2011-2012. Până la urmă, obiectivul a fost ratat, iar tehnicianul s-a ambiționat și a continuat și în vara anului trecut, deși situația de la club nu era roz, iar el avea și alte oferte, inclusiv de la U. Cluj.

Turul a fost așa și așa, pentru ca în iarnă Giovanni Catanzariti să anunțe falimentul. A fost momentul în care Falub și-a depășit atribuțiile și l-a adus la Arad pe Adrian Marțian, fostul său coleg de școală la Dej. După cum se știe, nici sezonul recent încheiat nu s-a încheiat conform așteptărilor, dar Falub a continuat să creadă că lucrurile se vor pune pe roate.

Acum ne aflăm în situația în care, după cum se observă, cei doi finanțatori ai UTA-ei nu se mai înțeleg și nici nu demonstrează că ar avea bani pentru a mai susține activitatea echipei. În schimb, clubul e plin de datorii și, în afară de promisiuni, nu primim nimic. Și aici nu e vorba numai de despre persoanele din afara clubului, ci și cele din interior. Nici măcar Gheorghe Constantin și Adrian Falub nu au primit asigurări că situația se va reglementa, dovadă că cei doi au făcut un pas înapoi încă de la începutul acestei săptămâni.

Dar, cel puțin fostul fundaș nu exclude o revenire la Arad, însă nu orice condiții. „S-a întâmplat să sun și eu jucătorii, să negociez cu ei și mi-am creat destule deservicii. Nu mai vreau să fac asta, sau alte lucruri pe la club ce nu intră în atribuțiile mele, aș vrea doar să antrenez. Nu mă bag în ciorba finanțatorilor, aștept doar un telefon din partea lor prin care să-mi spună că au făcut un lot ce trebuie antrenat. Dacă acest lot corespunde obiectivului ce-mi va fi fixat o să continui, altfel las pe altul. Oricum, la această oră nu am semnat un contract cu UTA și nici restanțele nu mi-au fost achitate ca să mă conving și eu că se vrea ceva cu adevărat serios la Arad”, a explicat Adrian Falub, care e rezervat în ceea ce privește reunirea fixată de Marțian pentru ziua de luni.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 21 Jul. 2013, 12:45 Seria 2
Pe aceeași temă