Falub: „Meciul de mâine trebuie câștigat obligatoriu”

12 Apr. 2012, 19:14 Seria 2
Falub:**

„Bătrâna Doamnă” are șansa să își spele păcatele din etapa trecută, mâine, de la ora 17, când o va înfrunta pe teren propriu pe FC Olt. Cu staff-ul tehnic proaspăt modificat, arădenii nu au voie să rateze victoria dacă vor să păstreze șanse pentru îndeplinirea obiectivului, clasarea pe locul trei la finalul campionatului.

„Sper ca jucătorii să înțeleagă că meciul de mâine trebuie câștigat obligatoriu. Să nu le stea mintea la modificarea conducerii tehnice sau la meciul cu Poli de săptămâna viitoare. Nu avem voie să ratăm cele trei puncte mâine.” a declarat Adrian Falub, noul director tehnic al arădenilor.

Nagy a vrut să plece

Inițial, Roland Nagy a intenționat să plece, însă Falub l-a întors din drum pe antrenorul arădenilor. „Normal, gândul meu era să plec. Asta am vrut să fac. Dar după ce am discutat cu Adrian Falub, am decis să colaborăm împreună. Sunt aici să îl ajut, să îi fiu util, deoarece sunt de multă vreme la această echipă și pentru mâine sper să îi ofer cele mai bune informații. Nu stau aici pentru bani. Am rămas pentru jucători, pentru acești oameni și în primul rând pentru domnul Falub. Mai sunt zece jocuri, zece finale, iar șansele la promovare sunt mari. O parte dintre jucători nu realizează ce înseamnă aceste etape și de aceea trebuia să se întâmple ceva.” a mărturisit Roland Nagy.

Partida de mâine dintre UTA Arad și FC Olt nu va mai fi televizată, așa cum era anunțat la începutul săptămânii.

Articol și foto de Sergiu Daniel GIURGIU

12 Apr. 2012, 19:14 Seria 2
Pe aceeași temă