Falub: „La Reșița putem încheia conturile cu Liga a II-a, dar va fi foarte greu”

Marius ANGHEL 15 May. 2014, 18:47 Seria 2
Falub:**

ASA Târgu Mureș dispută sâmbătă, de la ora 11:00, partida din etapa a VI-a play-off-ului, în deplasare, la Reșița. Contra Metalului, echipa pregătită de Adi Falub va avea o partidă dificilă, așa cum au fost și celelalte două întâlniri din acest sezon. A fost 1-0 la Târgu Mureș și 0-0 la Reșița în sezonul regulat și 2-0 pe „Trans-Sil”, în turul play-off-ului.

Distanța din clasament dintre cele două formații este de 10 puncte, în favoarea mureșenilor, o diferență care poate fi păstrată sau chiar majorată după cele 90 de minute de la Reșița.

În conferința de presă premergătoare plecării lotului, antrenorul principal Adrian Falub și jucătorul Ioan Hora au apreciat partida de sâmbătă ca fiind una extrem de dificilă.

„Meciul este extrem de important pentru noi, în primul rând. Dacă vom reuși să obținem punct sau puncte, putem încheia conturile cu Liga a II-a, sâmbătă, la Reșița. Cred că va fi foarte greu. Și pentru Reșița este ultima șansă pentru a se bate pentru Liga 1. Dar meciul este foarte greu și pentru că noi avem foarte multe indisponibilități. Nu știm încă pe cine ne putem baza, ca să ne prezentăm în condiții bune. Sper să putem recupera dintre jucători. Vom vedea ce va fi până atunci, mai sunt 2 zile. Reșița s-a întărit cu venirea lui Dorinel Munteanu în staff-ul tehnic, un om care poate ajuta foarte mult echipa. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci greu iar absențele pe care le avem fac din formația gazdă favorită la victorie. Vom încerca să continuăm drumul bun, dacă vom obține un punct vom fi mulțumiți, dacă vom obține 3, va fi extraordinar pentru jucători, pentru că au făcut multe sacrificii pentru a ajunge aici.” a spus Falub, citat de site-ul oficial al echipei din Liga a II-a

„Ne așteaptă un meci foarte greu. Reșița  este o echipă arțăgoasă, singura care ne-a pus probleme în acest mini-campionat. Dar noi trebuie să ne respectăm blazonul, să mergem să scoatem punct sau puncte. De aceea trebuie să pregătim acest meci în cele mai mici detalii.” a spus și Hora.

Pentru partida cu Metalul, Falub îi are incerți pe Buhăescu, Huiban, Verdeș, Ndoye și Bumba. Dacă pentru primii trei șansele de a evolua sunt infime, se fac eforturi pentru recuperarea lui Ndoye.

Foto: Lehel VALICS

Marius ANGHEL 15 May. 2014, 18:47 Seria 2
Pe aceeași temă