Falub, îngrijorat: „Mi-e teamă că am ieșit din ritm, iar FC Maramureș e o echipă solidă”

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 12:15 Seria 2
Falub, îngrijorat:** „Mi-e teamă că am ieșit din ritm, iar FC Maramureș e o echipă solidă

Fiindcă Voința Sibiu s-a retras din campionat, „Bătrâna Doamnă” a avut un nou weekend liber. Echipa „textilistă” a făcut un meci în familie vineri dimineață, iar sâmbătă și duminică a primit liber din partea staffului tehnic. Concluzia lui Adrian Falub după disputa dintre elevii săi nu este prea încurajatoare: „Nu am fost mulțumit deloc de atitudinea jucătorilor cu ocazia acestui meci școală. Săptămâna de incertitudine, încheiată cu anularea meciului cu Voința Sibiu, i-a deconcentrat și relaxat. E îngrijorător în vederea deplasării de săptămâna viitoare, când vom juca din nou un meci oficial după aproape trei săptămâni de pauză. Mi-e teamă că jucătorii noștri au ieșit puțin din ritmul ce ne-a dus în apropierea locurilor favorabile după un început gru de campionat. Va trebui să lucrăm serios la psihicul fotbaliștilor în zilele ce urmează”.

Tehnicianul arădenilor a urmărit din tribune confruntarea directă dintre advresarii UTA-ei în ultimele partide ale anului. FC Bihor și FC Maramureș și-au împărțit punctele, golul moroșenilor venind (meritat) spre finalul disputei. „A fost un meci frumos, deschis, între două echipe bune, ce nu refuză jocul. Sincer, m-a surprins plăcut Maramureșul, o formație cu destui jucători cu talie, foarte solidă. Vom avea viață grea la Baia Mare, pe un teren neprietenos, ce ar putea fi stricat și de vremea rea, specifică acestei perioade. Este foarte important să câștigăm sâmbăta viitoare și de abia apoi ne vom gândi la meciul cu Bihorul, de asemenea unul destul de complicat”, a adăugat Falub.

Pentru a-și băga jucătorii în priză înainte de ultima deplasare a anului, „principalul” arădenilor intenționează să provoace una dintre formațiile arădene de Liga a 4-a pentru un amical ce ar urma să aibă loc marți sau miercuri.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Nov. 2012, 12:15 Seria 2
Pe aceeași temă