Falub încă nu și-a luat gândul de la UTA: „E o realizare că echipa s-a înscris în campionat”

Marius ANGHEL 18 Aug. 2013, 13:50 Seria 2
Falub încă nu și-a luat gândul de la UTA:** „E o realizare că echipa s-a înscris în campionat

Dacă Giovanni Catanzariti găsește o sursă de finanțare și va continua să conducă gruparea „textilistă”, cel mai probabil pe banca tehnică se va așeza din nou Adrian Falub. Antrenorul ține legătura cu italianul, îl și mai sfătuiește în unele privințe, însă deocamdată refuză să se întoarcă în iarbă.

„E adevărat că încă mă gândesc să revin la UTA, însă nu în orice condiții. E nevoie de stabilitate financiară, un lot acceptabil și alte lucruri ce țin de bunul mers al unei echipe. Și așa e foarte târziu pentru a ajunge la un nivel cât de cât bun la prima etapă, dacă mai și lucrăm cu jumătăți de măsură, nu mai facem chiar nimic”, a precizat tehnicianul, care nu a confirmat faptul că va încerca să-i găsească un nou partener la conducerea clubului lui Giovanni Catanzariti.

„Nu mai fac așa ceva, chiar și cu Marțian l-am avertizat pe Giovanni să se gândescă bine până să accepte o asociere cu el. Nu e problema antrenorilor să găsească bani pentru club, ci doar să-și facă treaba pentru care sunt specializați. Și așa am făcut compromisul cu Marțian, iar acum el spune diferite lucruri urâte despre mine în presă. De ce nu are curaj să mi le spună în față? Părerea mea este că, în opinia lui Marțian, fotbalul se reduce la conferințele de presă dinaintea meciurilor și declarațiilor de după”, a adăugat fostul fundaș.

Până una alta, Falub consideră că „Bătrâna Doamnă” a obținut un mare succes regăsindu-se printre combatantele seriei de Vest al Ligii a II-a. „La câte probleme și datorii sunt la Arad, e o realizare că echipa s-a înscris în campionat. Acum, rămâne de văzut dacă va și începe sezonul. Ar fi păcat ca o echipa ca UTA să nu facă parte dintr-un campionat atât de interesant, cu play-off și play-out, în care nu mai există echipe slabe sau foarte bune”, mai crede antrenorul care a promovat cu Universitatea Cluj, FCM Târgu Mureș și Unirea Alba Iulia.

În fine, Adrian Falub nu și-a pierdut speranța de a alcătui un lot competitiv în Calea Aurel Vlaicu, chiar și acum, în ceasul al 12-lea. „Lucrând cu atâția jucători în cariera de antrenori, vă dați seama că țin legătura cu mulți dintre ei. Unii îmi spun că ar veni și mâine la UTA, doar că în acest moment clubul nu le poate oferi mai nimic. Însă, dacă lucrurile s-ar rezolva, o să putem face o echipă destul de bună. Numai că timpul nu mai este demult aliatul nostru, probabil că, de luni, îi vom pierde defintiv și pe jucătorii de la FC Argeș”, a încheiat antrenorul care și-a încheiat contractul cu arădenii pe 30 iunie.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Aug. 2013, 13:50 Seria 2
Pe aceeași temă