Falub dă termen limită pentru a rămâne la „U” Cluj. Banii din Cupa României ar putea salva pentru moment situația delicată de la club

Marius ANGHEL 19 Jul. 2015, 19:46 Seria 2
Falub dă termen limită pentru a rămâne la

Chiar dacă a fost unul dintre cluburile care s-au înscris printre primele în noul sezon al Ligii 2, Universitatea Cluj are un viitor incert. „Șepcile roșii” și-au amânat de două ori reunirea până în acest moment și nu știu dacă vor mai apuca să facă acest lucru.

Tehnicianul Adrian Falub a vorbit la radio Sport Total FM despre situația dramatică de la „U” și spune că mai rămâne alături de clubul său de suflet până pe 29 iulie, atunci când, dacă nu se va ivi vreo rezolvare financiară, va pleca în altă parte. „Am vrut să începem pe 14, apoi până pe 22 și am fost nevoiți să amânăm din nou până pe 29. Vrem ca acest club să supraviețuiască, apoi ne gândim și la pregătiri. Am discutat cu jucătorii care mai sunt sub contract. Dacă își găsesc alte echipe, pot pleca.

Așteptăm banii din Cupa României pentru a putea relua pregătirile. Probabil că nu vom putea merge în niciun cantonament. Eu mai aștept până pe 29, apoi vom vedea. O să încerc să găsesc și eu altă soluție, pentru că mi-e greu să stau în afara fotbalului.

Este un lucru îmbucurător că s-au înscris 27 de echipe. Eu fac un apel la reorganizarea ligii a doua. Pentru ca meciurile să fie mai interesante și atractive, să nu se mai joace la ora 11:00. Sunt echipe care pot juca în nocturnă sau la orele după-amiezii. Să sperăm că și televiziunile vor fi interesate de transmiterea meciurilor și să putem obține bani și de acolo”, a spus Falub în emisiunea „Fotbal la matineu”.

Mihai Giurgiu, omul de afaceri care în această vară a vrut să preia Universitatea Cluj și care a abandonat acest demers după ce familia Walter a mărit prețul pe care îl ceruse inițial pentru club este la un pas să investească la FC Bihor Oradea, o altă echipă care trece prin momente grele din punct de vedere financiar.

Marius ANGHEL 19 Jul. 2015, 19:46 Seria 2
Pe aceeași temă