Falub avertizează: „Ne așteaptă un meci deosebit de dificil, de care mă tem foarte mult”

25 Apr. 2012, 13:49 Seria 2
Falub avertizează:** „Ne așteaptă un meci deosebit de dificil, de care mă tem foarte mult

Dacă vineri seara a savurat, e drept, într-o manieră rezervată, succesul din derby-ul cu Poli Timișoara, Adrian Falub a părut extrem de îngrijorat cu 28 de ore înainte de intremediara cu Unirea Alba Iulia. Antrenorul UTA-ei a fost cât se poate de sincer la conferința de presă dinaintea meciului cu ardelenii, avertizându-și jucătorii că îi așteaptă un meci greu, iar concentrarea în tabăra arădeană lasă de dorit.

„Ne așteaptă un meci deosebit de dificil, de care mă tem foarte mult. Venim după o victorie importantă pentru toată lumea, suporteri și conducere, dar încă nu am realizat nimic concret. Performața înseamnă locul trei, jucătorii cu asta trebuie să se trezească și să adoarmă în gând. Ne va fi extrem de greu să batem Alba Iulia, sunt convins de asta. Nu mi-a plăcut cum s-a prezentat echipa la antrenamentele de luni și marți, sunt puțin reticient față de meciul de miercuri. Sigur, a fost frumos după Timișoara, am câștigat după zece ani și am rămas pe locul trei. Acum, însă, avem nevoie de continuitate și asta presupune seriozitate, muncă și concentrare maximă. Am câștigat cu Poli, dar campionatul e o alergare de anduranță, nu un sprint”, consideră „principalul” arădenilor.

Motivându-și starea de neliniște, Falub a continuat: „Mi-e frică și pentru că jucăm două meciuri în trei zile, jucătorii vor și cu gândul la Turnu Severin. Sâmbătă, va fi din nou un derby ca și cu Poli Timișoara. Sper ca jucătorii să înțeleagă până la ora meciului că cea mai importantă partidă este mereu cea care urmează. De un lucru sunt sigur, voi trimite pe teren fotbaliștii care stau mai bine din punct de vedere fizic și psihologic. La mine nu există titulari, îi aleg pe cei care se antrenează mai bine și-i simt mai conectatți la miza meciului”.

Întrebat dacă nu se gândește și la locul doi, în condițiile în care Poli riscă să fie depunctată pentru neachitarea datoriilor către alte cluburi și foști jucători, Adrian Falub a punctat: „Nu-mi fac calcule de acest gen, e greu s-o ajungem pe Poli fie că va fi depunctată sau nu. Noi ne gândim doar la locul trei și pentru asta avem voie de victorie miercuri.. În cazul unui nedorit rezultat negativ nu am ieși total din lupta pentru locul trei, dar ne-am complica serios viața. Dar, dacă am lega trei succese consecutive, am merge cu un alt moral la Turnu Severin, jucătorii ar avea o anumită încredee în forțele lor”.

Sursa: Sport Arad

25 Apr. 2012, 13:49 Seria 2
Pe aceeași temă