Falub: „Aștept o reacție de orgoliu și personalitate din partea jucătorilor”

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 16:29 Seria 2
Falub:**

După vizitele Mioveniului, Coronei Brașov și Damilei Măciuca, „Bătrâna Doamnă” întâlnește pe teren propriu un adversar ceva mai accesibil. CSM Râmnicu Vâlcea e sub „alb-roșii” în clasament și – teoretic – arădenii nu ar trebui să aibă prea multe probleme în a-și apropia prima victorie în fața propriilor susținători.

„Se întâlnesc două echipe în mare suferință de puncte, ca să nu mai spunem că noi suntem în căutarea primei victorii acasă. Toată lumea e conștientă de importanța acestui joc, de faptul cătrebuie să spargem și noi gheața pe teren propriu. Aștept o reacție de orgoliu și personalitate din partea jucătorilor, care au ocazia să demonstreze că doresc să facă performanță. Mai trebuie să arătăm că suntem în creștere, după ce am bătut jucând bine la Slatina și am ratat victoria în minutul 88 cu Măciuca, iar la Oradea am remizat în condiții speciale, cu toate acele probleme de arbitraj. Vrem și trebuie să continuăm această serie pozitivă cu o victorie, acesta e primul nostru obiectiv. Apoi, vom mai vedea ce se întâmplă în prima parte a clsamentului și asta pentru că depindem mult și de celelelate rezultate”, a explicat Adrian Falub.

Începând de la confruntarea de mâine cu CSM Râmnicu Vâlcea, antrenorul UTA-ei contează și pe Ricardo. Cartea verde a mijlocașului de 27 de ani a sosit în sfârșit dinHong Kongși a fost legitimat de conducerea „textilistă”. Acum rămâne de văzut dacă Falub îi va face loc brazilianului în primul „unsprezece” și asta pentru că, până acum, cel puțin unul dintre cei doi fotbaliști sub 22 de ani au fost aliniați în centrul liniei mediane. Acolo evoluează și Ricardo, un mijlocaș care face bine ambele faze ale jocului.

La prima vedere, singura mutare ce ar putea-o face tehnicianul „textilist” ar fi opțiunea pentru Ene și Hiago în formula de start. Dar iată cei 19 jucători din care Adrian Falub va alege echipa cu vâlcenii: Smaranda, Amadio, Ene, Matei, Gligor, Siminic, Nazari, Feussi, Calvin, Chindriș, Lazea, Ricardo, Mărginean, G. Neagu, Laso, Bucur, Hiago, Bîrză, Silvășan.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Oct. 2012, 16:29 Seria 2
Pe aceeași temă