EXCLUSIV!! FC Municipal are de azi un nou președinte

27 May. 2009, 15:42 Seria 2
EXCLUSIV!! ** FC Municipal are de azi un nou președinte

Finanțatorul lui FC Municipal, Ghiorghi Zotic, a făcut miercuri o mutare interesantă, numindu-l cu trei etape înainte de finalul campionatului pe ginerele său în funcția de președinte al clubului. Cătălin Neculăescu a luat un prim contact cu staff-ul tehnic al echipei dar și cu presa dâmbovițeană, venită buluc să afle obiectivele noului președinte pentru ultimele trei etape ale campionatului.

 

Cum vă simțiți ca președinte al grupării-fanion a județului ?

Nu pot să spun deocamdată. Nu am intrat încă în miezul problemei.
 

 

Care este obiectivul pentru finalul acestui sezon ?
Evident, îndeplinirea baremului de 25 de puncte. Nu e normal să mergem în Divizia C cu penalizare de două puncte. Totuși, luăm în calcul o fuziune cu o echipă de B sau achiziționarea unui loc în eșalonul secund.
 


Dumneavoastră ați fost la multe meciuri, și de acasă și din deplasare.. De ce credeți că a ajuns FCM-ul pe penultima poziție a seriei ?
Eu cred că totuși lotul de jucători este bun. Nu a fost nici vina antrenorilor, nu știu ce să zic, a fost și o succesiune de rezultate mai slabe care și-au pus amprenta asupra moralului jucătorilor…

 

Se poate vorbi de o conspirație împotriva FCM-ului, cea mai lungă deplasare pentru restul echipelor din B2 ?
 E greu să spunem acest lucru. Știți cum e, lumea vorbește multe, se aud multe lucruri. Nu putem afirma nimic cu certitudine în acest moment.

 

Ca nou președinte al lui FC Municipal, v-ați dori să se meargă în continuare cu același lot în B sau să se joace în C cu ambiții la promovare ?
 Aș vrea să revenim în B, dar dacă vom avea un lot pe măsură. Dacă nu, să stăm un campionat în C și să tragem la promovare. Pot să vă spun că în această vară este posibil să avem investiții serioase la Municipal…Deocamdată trebuie să analizăm ceea ce s-a întâmplat și să luăm măsurile care se impun.

 

 

Articol scris de Ionuț Marin
 

27 May. 2009, 15:42 Seria 2
Pe aceeași temă