Eugen Neagoe și-a dus elevii la Donji Milanovac

21 Jan. 2009, 14:53 Seria 2
Eugen Neagoe și-a dus elevii la Donji Milanovac

FC Drobeta a trecut în această dimineață granița prin Vama Porțile de Fier I și a intrat în cantonamentul de zece zile de pe malul sârbesc al Dunării fără trei dintre jucătorii din mandatul lui Iulian Mihăescu. Dacă mijlocașul Cătălin Bucă și-a reziliat contractul, iar jucătorul de bandă dreapta Dorel Ciucu va fi împrumutat, fundașul de 35 de ani Aurel Amzucu a refuzat să facă de deplasarea la Donji Milanovac și vrea să-și continue activitatea la Turcinești, liderul din Liga a IV-a Gorj.


„Lui Bucă i-am dat voie să plece, dar pe Amzucu îl vom suspenda dacă nu va reveni la echipă. Ciucu rămâne în continuare jucătorul nostru, dar îl vom împrumuta la un alt club”
, a explicat președintele executiv Vasile Mănescu situația celor trei fotbaliști care n-au făcut deplasarea în Serbia.

 

Singurele noutăți prezente în lotul care a plecat la ora 10 spre Donji Milanovac au fost cei doi chilieni, Patricio Rubina și Ivan Valenzuela, aflați în probe, în timp ce portarului din Republica Moldova Dan Pânzaru nu i-au fost rezolvate problemele legate de viza de intrare în Serbia și a rămas să se pregătească separat la Tr. Severin. Altfel, mehedințenii s-au înțeles cu Bogdan Aldea, fostul atacant al Unirii Urziceni fiind așteptat duminică la Tr. Severin să semneze contractul cu ocupanta locului secund din Seria a II-a, pentru a se alătura lotului pregătit de Eugen Neagoe.

Având de parcurs doar 75 de km, FC Drobeta își va întrerupe pentru o zi stagiul de pregătire din Serbia și va reveni în țară pentru amicalul cu Gaz Metan CFR Craiova (L3), programat sâmbătă, la ora 12, la stadionul „Severnav”.

Articol scris de: Mircea OGLINDOIU

 

21 Jan. 2009, 14:53 Seria 2
Pe aceeași temă