„Ești gras!”

10 Mar. 2009, 09:57 Seria 2
„Ești gras!

Apatic și stingher pe terenul mocirlos. Așa a părut Zeno Bundea în cele 26 de minute jucate în partida cu UTA. „Nu intră la joc și parcă s-a și îngrășat”, a fost taxat Zeno de peluza „șepcilor”.

 

Cu toate că „U” a defilat în partida de duminică, Bundea a fost din nou în umbra coechipierilor. Ba mai mult, Zeno a intrat și în gura suporterilor. „Nu mai joacă nimic. Se plimbă doar pe teren”, a fost reacția fanilor, după câteva minute de la intrarea lui Bundea pe teren.

 

Mijlocașul îi contrazice însă pe contestatarii săi și spune că nu este lipsit de motivație. „Nu am probleme fizice. Nu se întâmplă nimic cu mine. Eu sunt profesionist și joc cât e nevoie. Nu mai am 20 de ani să mă supăr la deciziile antrenorului”, a declarat Bundea, împăcat cu statutul său.

 

Acesta spune că singurul său „of” este întârzierea salariului. „Noi ne-am făcut datoria cu UTA. este acum în terenul autorităților. Eu n-am făcut memoriu până acum deși puteam să o fac de multe ori. Dar vreau să rămân aici și poate o să mă retrag din tricoul lui ”, a povestit Bundea.

 

Problema kilogramelor în plus este infirmată de Gică Mihali. „Nu are probleme cu kilogramele. Jucătorii se urcă pe cântar săptămânal. El nu joacă din considerente tactice. Asta este situația deocamdată, dar el nu a comentat niciodată”, a spus tranșant Mihali.

 

 

56 de minute a jucat Zeno Bundea, în primele două etape din retur

 

10 Mar. 2009, 09:57 Seria 2
Pe aceeași temă