Escapadele săptămânale cu alcool și manele se lasă cu amenzi și contracte reziliate

Marius ANGHEL 03 Jun. 2014, 18:23 Seria 2
Escapadele săptămânale cu alcool și manele** se lasă cu amenzi și contracte reziliate

Petrecerile de pomină pe care mai mulți dintre fotbaliștii din Valea Domanului le-au încins cu unele dintre handbalistele reșițene s-au terminat prost.

Express de Banat a scris săptămâna trecută despre „profesionalismul” unora dintre sportivii reșițeni, obișnuiți ai barurilor și discotecilor din oraș, înainte sau după meciuri, unde consumau alcool, fumau și se destrăbălau până spre zori. Unii au înțeles că e vorba despre un semnal de alarmă și în niciun caz despre intenția de a face rău cuiva. Alții, dimpotrivă.

Destui dintre cei care s-au simțit vizați au reflectat asupra celor întâmplate și și-au recunoscut vinovăția, cerând o nouă șansă și promițând că își vor schimba atitudinea, atât în teren, cât și în afara lui. Alții, în schimb, s-au simțit ofensați și chiar revoltați, deoarece în urma celor publicate au mari necazuri pe acasă. Au trecut la amenințări și injurii, chiar în spațiul public, de parcă așa s-ar face uitate bețiile crunte, la care au asistat toți reșițenii, sau distracțiile cu prostituate, pe care niciunul nu are curajul să le nege.

„E un semnal de alarmă!”

Primul care a reacționat a fost Dorinel Munteanu, supervizorul din Valea Domanului. Acesta a promis că va scăpa din vară de toți cei care au venit la Reșița cu alte scopuri decât acela de a face performanță. Patronul Cătălin Rufă a confirmat și el curățenia de vară. „Sunt foarte supărat. Nu mă așteptam să ne prezentăm așa la unele meciuri, cum a fost cu Oltul, spre exemplu. S-a demonstrat că echipa are valoare, că lotul nu a fost rău, numai că a fost ceva ce nu a ținut de noi. Vom lua unele decizii. Cu Bistrița a trebuit să fac eu circ la pauză ca să se schimbe ceva. Ei nu au crezut că se poate obține promovarea, s-au mulțumit cu mediocritatea. Din punctul meu de vedere e foarte bine că s-au scris aceste lucruri. E un semnal de alarmă. Dacă articolul ăsta apărea mai devreme, sută la sută era mai bine pentru echipă, nu mai ajungeam în situația asta în play-off”, a comentat Rufă.

Se dau sancțiuni severe

La Universitatea Reșița lucrurile s-au mișcat și mai repede. Antrenorul Cristi Busuioc și directorul Octavian Măzăran au analizat deja situația unora dintre fetele care sunt preocupate mai mult de viața de club decât cea sportivă. „Am primit câteva referate din partea antrenorilor, am analizat situația, așa cum am făcut și cu alte ocazii, vom discuta și cu fetele și vom vedea dacă și ce fel de sancțiuni se impun. Vă pot spune că dacă lucrurile sunt atât de grave, atunci vom merge până la a da afară”, a declarat directorul Măzăran.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 03 Jun. 2014, 18:23 Seria 2
Pe aceeași temă