Echipele din Vale, nemulțumite de taxele FRF

19 Aug. 2009, 12:53 Seria 2
Echipele din Vale, nemulțumite de taxele FRF

 

Echipele din Vale se plâng de faptul că taxa pentru înregistrarea unui transfer la Federație a crescut îngrijorător de mult și acest lucru se resimte la bugetul de austeritate al multor grupări. Oficialii Minerului afirmă că au „cotizat” serios la acest capitol având în vedere faptul că au realizat 20 de transferuri în această perioadă.

 

”Practic i-am îmbogățit pe cei de la Federație. Este cam exagerată taxa pentru înregistrarea unui transfer. 9 milioane de lei vechi trebui să scoatem din buzunar pentru fiecare transfer înregistrat ceea ce este o sumă destul de mare”,au spus lupenenii. Cum „minerii” au efectuat până în prezent 20 de transferuri aceștia au plătit nu mai puțind de 200 de milioane de lei vechi.

 

Și ortacii de la Jiul se plâng de mărirea taxei. „Era mai mică înainte, acum parcă este prea exagerată și la haosul care este acum în fotbalul românesc nu știu dacă se merită să dăm atâția bani”,au explicat jiuliștii, care au cotizat mai puțin, la capitolul transferuri, având în vedere faptul că au făcut doar trei achiziții.

Articol scris de Loredana Juglea
 

19 Aug. 2009, 12:53 Seria 2
Pe aceeași temă