„E un meci decisiv atât pentru noi, dar și pentru UTA”

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 15:35 Seria 2

Atât UTA cât și FC Bihor au pornit cu gânduri mari la startul acestui sezon la finalul căruia doreau să respire din aerul primei ligi. Însă, la jumătatea întrecerii, cele două formații de tradiție din Vestul țării sunt departe de primele două locuri ce asigură promovarea, iar meciul din ultima etapă a turului poate să însemne scoaterea definitivă din lupta pentru promovare a uneia dintre combatante.

„Se poate spune că va fi un derby, având în vedere că se întâlnesc două echipe cu tradiție în fotbalul românesc. Ne așteaptă un meci foarte greu, avem și noi și ei probleme. Știm că întâlnim un adversar puternic care îl are pe bancă pe Adrian Falub, un antrenor pe care îl cunosc destul de bine”, susține Claudiu Niculescu.

Fostul golgheter al României nu-și ascunde intențiile pentru confruntarea de duminică: „Pentru noi e clar, venim la Arad doar cu gândul la victorie. E un meci decisiv atât pentru noi, dar și pentru UTA. Dacă vom face un pas greșit, cred că putem să ne luăm adio de la promovare. Tocmai de aceea nu vom avea altceva în cap decât cele trei puncte”.

În fine, tânărul tehnician al orădenilor a vorbit și despre „nașul” comun al celor două formații: „M-a surprins înfrângerea UTA-ei la Baia Mare în aceeași măsură în care, cred, că și pe utiști i-a luat prin surprindere egalul nostru cu maramureșenii de pe teren propriu. Avem acest lucru în comun, puncte pierdute cu o formație ce era pe ultimul loc în clasament, cred că nu e un lucru de care să fim prea mândrii”, a încheiat Niculescu.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 24 Nov. 2012, 15:35 Seria 2
Pe aceeași temă