„E un meci de 1X2, atitudinea rămâne mai presus de toate”

19 Apr. 2012, 16:52 Seria 2

A mai rămas o zi până la cel mai așteptat meci din Vest. Poli Timișoara o întâlnește pe UTA, mâine, de la ora 20. Venit la Arad în urmă cu o săptămână, Adrian Falub este conștient de importanța acestui derby și crede că jucătorii săi sunt pregătiți să facă un meci mare vineri.

„Toată lumea știe importanța meciului de mâine. Este un joc pentru care te naști ca fotbalist. Eu cred că jucătorii sunt pregătiți din punct de vedere psihologic și eu încerc să le dau încredere și le ofer bucuria de a juca într-un astfel de meci. E un meci de 1X2, rămâne atitudinea mai presus de toate. Dacă vom avea atitudinea necesară, putem obține un rezultat bun acolo. E unul din meciurile foarte importante din fotbalul românesc.” a declarat Falub la conferința de presă de dinaintea meciului.

Chiar dacă unii din jucătorii Politehnicii și-au depus memorii sau au refuzat să se mai antreneze, cu ocazia acestui meci mulți își doresc să joace și au revenit la antrenamente. „Din ce am citit, au găsit și ei metode de premiere, iar unii jucători au revenit la antrenamente. Trebuie să fim foarte pregătiți pentru că meciul e la fel de important și pentru ei.” a comentat directorul tehnic al UTA-ei.

Articol și foto de Sergiu Daniel GIURGIU

19 Apr. 2012, 16:52 Seria 2
Pe aceeași temă