„După un egal, am fost aplaudați de tot stadionul!”

31 Mar. 2009, 13:38 Seria 2
„După un egal, am fost aplaudați de tot stadionul!

Experimentatul fotbalist al Bătrânei Doamne a pus și pe seama ghinionului egalul din meciul cu Târgoviște și în ciuda celor două puncte pierdute pe teren propriu, Dumitru Mitu nu o vede pe UTA implicată în lupta pentru evitarea retrogradării:

 

„În prima repriză, băieții nu au fost suficient de montați și nu au intrat în joc cum trebuie. În repiza a doua jocul a mers mult mai bine, au apărut și ocaziile și doar ghinionul a făcut ca să nu câștigăm acest meci, când nu e să intre mingea în poartă, nu intră… Eu zic că și arbitrajul a fost unul slab, ne-a dezavantajat în dese rânduri, pentru că au fost vreo trei cornere care nu ne-au fost acordate și încă câteva avantaje de care nu am beneficiat. Nu cred că se pune problema ca UTA să intre în hora retrogradării, mai sunt destule meciuri și echipa s-a văzut că a progresat, stăm mai bine și din punct de vedere fizic iar în opinia mea, jocul a fost foarte bun în repriza a doua. Cu încă șase puncte, eu zic că suntem ca și salvați.”

 

Mitu a rămas impresionat de atașamentul suporterilor față de echipă, fotbalistul care a mai evoluat pentru Bătrâna Doamnă simțindu-se extraordinar la reîntâlnirea cu fanii, în cadrul unui meci oficial pe propriul teren: „În ceea ce privește prestația mea, m-am simțit excelent pe teren și mă bucur că pot ajuta echipa, am o vârstă dar încă pot face față la acest nivel. Am revenit, dacă nu mă înșel, după vreo 13 ani într-un meci oficial în fața suporterilor utiști și a fost ceva extraordinar. După un egal, am fost încurajați și aplaudați de tot stadionul, m-am simțit fantastic. Chiar m-am supărat pe câțiva colegi care nu au venit să salute galeria, acești suporteri minunați nu merită așa ceva, trebuie să îi răsplătim cu un salut după fiecare meci, indiferent de rezultat.”
 

Articol scris de Sebastian ȘICLOVAN

 

31 Mar. 2009, 13:38 Seria 2
Pe aceeași temă