Dulcea: „Suntem foarte mobilizați, avem multe motive să nu le dăm nicio șansă”

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 11:57 Seria 2
Dulcea:**

Atacantul celor de la FC Argeș, Adrian Dulcea, marcator a trei goluri în meciul precedent, în deplasarea de la Corona Brașov, susține că slătinenii nu vor avea șanse să plece cu puncte din „Trivale”. „Vârful” echipei argeșene nu a uitat înfrângerea din tur, pe marginea căreia au apărut nemulțumiri legate de arbitraj.

Misiune grea pentru ALRO Slatina, în deplasarea de la FC Argeș. Atacantul alb-violeților, Adrian Dulcea, susține că echipa sa va aborda jocul cu multă ambiție și determinare. „Suntem foarte mobilizați, încă există frustrare după meciul din tur, băieții nu au uitat că am avut un gol anulat, penalty neacordat și un gol marcat cu mâna, avem foarte multe motive să nu le dăm nicio șansă. În orice caz, nu cred că există vreo echipă care să vină în «Trivale» să aibă prima șansă, suntem FC Argeș, jucăm acasă, cu siguranță suntem favoriți”, a declarat atacantul.

„FC Argeș nu trebuie să moară”

Jucătorii grupării argeșene speră ca prin evoluțiile din ultima perioadă să sensibilizeze autoritățile, oamenii cu potential financiar să se implice în susținerea echipei.

„Avem o echipă tânără, cu potențial, am arătat asta, iar prin aceste rezultate vrem să demonstrăm că FC Argeș nu trebuie să moară. Într-adevăr, în meciul de la Corona Brașov, am avut suporterii alături de noi, a fost pentru prima dată când au mers în deplasare, sperăm să ne susțină în continuare, pentru că eu consider că rezultatele au fost bune având în vedere condițiile pe care noi le-am avut. Mă bucur că am înscris trei goluri, nu este prima dată când reușesc asta într-un meci, mă simt foarte bine fizic, sper să îmi ajut în continuare cât mai mult echipa”, a mai spus Dulcea.

Adrian Dulcea a evoluat în trecut pentru Alro, însă atacantul  nu s-a acomodat foarte bine în echipa slătineană, încheindu-și conturile mai devreme decât semnase inițial.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 29 May. 2013, 11:57 Seria 2
Pe aceeași temă