Dulcea duce dorul primei divizii: „Vreau să promovăm”

Marius ANGHEL 02 Nov. 2012, 11:01 Seria 2
Dulcea duce dorul primei divizii:**

Adrian Dulcea este antrenorul secund al echipei FC Argeș. Acesta a fost unul dintre cei mai importanți atacanți ai echipei la ultimul sezon al argeșenilor în prima divizie. Jucătorul are un mare dor și speră ca în cel mai scurt timp echipa din Trivale să ajungă în Liga I.

„Sper să reușim în cel mai scurt timp să putem promova. Să nu credeți că noi nu vrem să promovăm sau să ajungem și noi să jucăm cu echipele mari. Oricui îi este dor de un meci de mare intensitate cu Steaua, Dinamo sau Rapid. Atunci te simți mare fotbalist, dar trebuie să recunoaștem că aceasta este o perioadă mai grea pentru echipa noastră, poate că cea mai grea din ultimul timp și tocmai acum trebuie să dovedim că avem mare caracter și să trecem peste toate. Avem nevoie de rezultate și să aducem pe FC Argeș din nou în prima divize.”, a declarat Adrian Dulcea.

Nu este impresionat de nicio formație din campionat

Dulcea a vorbit și el despre componența acestei serii din Liga a II-a. Secundul argeșenilor nu este deloc impresionat de vreo echipă din această serie, dar a precizat că surprizele sunt posibile la tot pasul. „Nu pot să spun că există vreo echipă care să mă fi impresionat în mod deosebit până în acest moment. Nu există o asemenea echipă, dar văd că sunt posibile tot felul de surprize. Corona Brașov este una dintre echipele cu cel mai bun parcurs din acest campionat, echipa reușind să acumuleze cele mai multe puncte și cred că este una dintre echipele ce își poate propune o promovare în Liga I. Numai că noi trebuie să ne urmăm interesul la fiecare meci în parte și să acumulăm cât mai multe puncte de la fiecare meci. Sper ca echipa să își revină în rundele viitoare și să terminăm turul de campionat pe un loc cât mai bun.”, a mai spus jucătorul și antrenorul piteștenilor.

Sursa: FC Argeș

Marius ANGHEL 02 Nov. 2012, 11:01 Seria 2
Pe aceeași temă