Drama lui Radovanovic

04 Dec. 2008, 15:07 Seria 2
Drama lui Radovanovic

UTA este pe punctul de a-și pierde cel mai bine plătit fotbalist. Atacantul sârb Branko Radovanovic a suferit în 25 august 2007 o accidentare cumplită, iar de atunci n-a mai jucat nici un minut în meciuri oficiale sau amicale. Radovanovic adus de UTA de la Wisla Cracovia a fost faultat de dur de Nogo, într-un meci Oțelul – UTA, scor 2-1, disputat în etapa a 5-a a sezonului trecut al Ligii I. Sârbul a suferit o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente la glezna piciorului stâng.

 

A fost operat în Italia, a urmat apoi, timp de un an diverse perioade de recuperare, dar nu a fost restabilit. În urmă cu două luni, medicii de la clinica Iskinetic din Bologna i-au spus că este vindecat și că se poate antrena la intensitate normală, cu mențiunea că în pauza de iarnă trebuie să suporte o nouă intervenție chirurgicală pentru o calcifiere la piciorul stâng.

Deși a primit undă verdă din partea doctorilor italieni, Branko Radovanovic nu s-a putut antrena la intensitate, nepunându-se problema revenirii sale pe gazon. Acum, în pauza de iarnă va suferi acea operație recomandată de italieni, în funcție de rezultatele ei urmând să afle dacă va mai putea să-și continue cariera.

Branko Radovanovic este cel mai bine plătit jucător al echipei UTA, cu un salariu anual în valoare de 120.000 euro.

Articol scris de Sebastian ȘICLOVAN

04 Dec. 2008, 15:07 Seria 2
Pe aceeași temă