Drama lui Radovanovic

Publicat: 04 Dec. 2008, 15:07 Seria 2
Drama lui Radovanovic

UTA este pe punctul de a-și pierde cel mai bine plătit fotbalist. Atacantul sârb Branko Radovanovic a suferit în 25 august 2007 o accidentare cumplită, iar de atunci n-a mai jucat nici un minut în meciuri oficiale sau amicale. Radovanovic adus de UTA de la Wisla Cracovia a fost faultat de dur de Nogo, într-un meci Oțelul – UTA, scor 2-1, disputat în etapa a 5-a a sezonului trecut al Ligii I. Sârbul a suferit o fractură de peroneu și o ruptură de ligamente la glezna piciorului stâng.

 

A fost operat în Italia, a urmat apoi, timp de un an diverse perioade de recuperare, dar nu a fost restabilit. În urmă cu două luni, medicii de la clinica Iskinetic din Bologna i-au spus că este vindecat și că se poate antrena la intensitate normală, cu mențiunea că în pauza de iarnă trebuie să suporte o nouă intervenție chirurgicală pentru o calcifiere la piciorul stâng.

Deși a primit undă verdă din partea doctorilor italieni, Branko Radovanovic nu s-a putut antrena la intensitate, nepunându-se problema revenirii sale pe gazon. Acum, în pauza de iarnă va suferi acea operație recomandată de italieni, în funcție de rezultatele ei urmând să afle dacă va mai putea să-și continue cariera.

Branko Radovanovic este cel mai bine plătit jucător al echipei UTA, cu un salariu anual în valoare de 120.000 euro.

Articol scris de Sebastian ȘICLOVAN

Publicat: 04 Dec. 2008, 15:07 Seria 2
Pe aceeași temă