Dragomir: „Mititelu se va duce înaintea mea la pușcărie pentru că a devalizat clubul U Craiova”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 16:14 Seria 2
Dragomir:**

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat la finalul termenului de joi în dosarul dezafilierii Universității Craiova de la Judecătoria Sectorului 2, că patronul grupării oltene, Adrian Mititelu, va merge la pușcărie înaintea sa deoarece a devalizat clubul.

Întrebat ce părere are despre afirmația lui Adrian Mititelu care la intrarea în sala de judecată declarase ca vrea să îl vadă „la Jilava și în cârje”, Dumitru Dragomir a răspuns: „La pușcărie se va duce el (n.r. – Adrian Mititelu) înaintea mea. Sigur asta, pentru că a devalizat clubul, iar eu am făcut doar lucruri bune. Eu am fost convins de președintele FRF și de consilierul juridic asupra unei probleme și am votat așa cum am crezut de cuviință în mod democratic în Comitetul Executiv. Asta este o mare escrocherie a Craiovei, a lui Mititelu”, a spus Dragomir.

El a adăugat că noul președinte ales al LPF, Gino Iorgulescu, nu a fost încă înregistrat. „Ei vroiau să mă duc înapoi la Ligă. Noul președinte nu a fost încă înregistrat”, a menționat Dragomir.

În timpul declarațiilor pe care le făcea reprezentanților mass-media, Dragomir a fost apostrofat de un suporter al formației Universitatea Craiova care i-a strigat în mai multe rânduri: „Du-te la pușcărie, mă, du-te după Gigi”. Fostul președinte al LPF i-a răspuns acestuia numindu-l „golan”.

Instanța a stabilit, joi, termen pentru 30 ianuarie 2014, ora 12.00, în dosarul privind dezafilierea clubului Universitatea Craiova de la Judecătoria Sectorului 2 în care președintele FRF, Mircea Sandu, și fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, sunt acuzați de abuz în serviciu.

Judecătoarea a hotărât citarea inculpatei Liga Profesionistă de Fotbal pentru că în momentul de față există un alt președinte. La noul termen LPF va trebui să depună hotărârea prin care a fost ales noul președinte Gino Iorgulescu.

Totodată, judecătoarea a adresat o rugăminte suporterilor echipei Universitatea Craiova să nu mai depună înscrisuri pentru că acestea nu vor fi acceptate deoarece nu sunt părți în dosar.

La termenul de joi au fost prezenți președintele FRF, Mircea Sandu, fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, și fostul secretar general al LPF, Valentin Alexandru.

Sursa: Mediafax

Marius ANGHEL 05 Dec. 2013, 16:14 Seria 2
Pe aceeași temă