Dorinel a strâns cureaua!

Vlad MĂCICĂȘAN 28 Apr. 2009, 11:54 Seria 2
Dorinel** a strâns cureaua!

 

 
Șefii nu i-au mai făcut toate mofturile lui Dorinel Munteanu, așa cum se întâmplase în toamna anului trecut. „Neamțul” va lucra pe bani mai puțini, nu se va mai deplasa cu mașina clubului și va sta într-un apartament.
Până și liderul selecțiilor în echipa națională resimte criza financiară. Când spune că nu banii l-au convins să revină între „șepci”, oficialii clubului tind să-i dea dreptate. Altfel nu-și explică cum a renunțat Munteanu la unele pretenții, fără de care în alte vremuri nici nu s-ar fi așezat la masa negocierilor. Precedentul contract al „Neamțului” la „U” era unul beton. Patronul de atunci, Vasile Onacă, nu i-a refuzat niciun moft tehnicianului. Un salariu de 15.000 de euro pe lună, o vilă închiriată de club cu 2.000 de euro pe lună și o mașină achiziționată tot din banii Universității, în valoare de 34.000 de euro. În plus, lui Dorinel i se oferise un bonus de 20.000 de euro, din care să-și achiziționeze bilete de avion ori de câte ori dorea să-și viziteze familia, în Germania.
La a doua descălecare pe Someș, „Neamțul” a fost mai puțin pretențios. Negocierile de săptămâna trecută s-au purtat pe bani publici, iar Munti a înțeles că nu mai curge lapte și miere la „U” Cluj. Un salariu de 10.000 de euro pe lună, un bonus de obiectiv de 15.000 de euro, prime duble, telefon din partea clubului și apartament închiriat, în loc de vilă. Atât i s-a oferit lui Dorinel, iar tehnicianul nu a strâmbat din nas. „Suntem puși pe economii și el a înțeles asta. Contractul nu mai este nici pe departe cel care a fost în toamnă. El are o datorie morală față de „U” și cred că de aceea nu a mai avut pretenții exagerate”, a dezvăluit directorul general Teodor Pop.
 
 
                                Ce i s-a oferit în toamnă?                        Ce i se oferă acum?
Salariu:                  15.000 de euro lunar                                10.000 de euro-lunar
Mașină:                 BMW X5 34.000 de euro                                            –
Locuință:               vilă (chirie 2000 de euro lunar)               Apartament (chirie 700 euro)
Telefon:                                da                                                                    da
 

 

Vlad MĂCICĂȘAN 28 Apr. 2009, 11:54 Seria 2
Pe aceeași temă