Despărțire cu victorie și cu … cântec

29 Nov. 2008, 13:36 Seria 2
Despărțire cu victorie și cu ... cântec

Oaspeții au vrut să se retragă de pe teren în minutul 75, la faza în care gazdele au primit penalty.

Mureșenii au încheiat cu o victorie primul lor tur de campionat în eșalonul secund și, dacă Drobeta nu câștigă în această seară la Arad, vor ierna pe loc de promovare.

 

Meciul cu Dacia nu a fost însă floare la ureche pentru oamenii lui Cosmin Bodea, care s-au văzut conduși încă din start. Enache a driblat pe partea dreaptă, iar Priescu l-a bătut pe Botoșer cu un șut la colțul lung. Fără cinci titulari, Mureșul a reușit totuși să egaleze până la pauză, prin juniorul Șaim, care a premiat insistența lui Ragipovic și viclenia lui Gheju.

 

După pauză, gazdele au forțat desprinderea, dar mai întâî au obținut eliminarea lui Priescu (73, al doilea galben), pentru ca apoi, în superioritate numerică, să scoată și un penalty, la o cădere în careu a lui Antal.

 

Nemulțumiți, argeșenii au vrut să părăsească terenul, dar au revenit asupra deciziei după 90 de secunde, la insistențele antrenorului Iordan Eftimie. Gheju a transformat lovitura de pedeapsă, iar cu cinci minute înainte de final a izbutit dubla, cu latul din 3 metri. La final, un 3-1 meritat pentru gazde.

 

De notat și că arbitrul Vasile Balaj și asistentul Silviu Mocanu au fost la ultimul lor meci din carieră.

 

articol scris de Florin MARCEL

29 Nov. 2008, 13:36 Seria 2
Pe aceeași temă