Dan Alexa, închizătorul din Dream Team-ul lui Poli!

03 Feb. 2012, 15:05 Seria 2
Dan Alexa, închizătorul** din Dream Team-ul lui Poli!

Fostul căpitan al lui Poli Timișoara a rămas în inimile suporterilor alb-violeți. Dan Alexa a fost ales de aceștia cel mai bun mijlocaș central din istoria clubului, în urma unui sondaj lansat pe pagina de facebook a clubului.

Cel poreclit „Chirurgul” a adunat 440 de voturi și l-a devansat pe Iosif Rotariu, actualul „secund” al bănățenilor, care a strâns 308 sufragii. Restul numelor importante din trecutul lui Poli s-au aflat la o distanță considerabilă. Astfel, Alex Bourceanu următorul din top, a strâns doar 19 voturi. Listă continuă cu Adrian Bungău (13 voturi), Petre Cojereanu (11) și Sorin Vlaicu (10). Surprinzător italo-argentinianul Nicolas Gorobsov a strâns nouă sufragii, cu două mai multe decât Paul Codrea, timișoreanul de la Bari.

Vineri vor demara două sondaje, în legătură cu cel mai bun mijlocaș ofensiv din istoria lui Poli și cel în privința mijlocașului stânga, care vor completa linia mediană. Nume precum Rotariu, Vlaicu sau Cojereanu, pot apărea și în noul sondaj. Pe banda stângă e de așteptat să se lupte și jucători trecuți mai recent pe la club, precum Ianis Zicu, Artiom Karamyan sau Alex Curtean.

Iată cum arată primul unsprezece istoric al lui Poli până în acest moment:
Pantilimon – Contra, Păltinișanu, Cisovsky, C-tin Varga – Dembroschi, Alexa, ?, ? – ?, ?

106 partide jucate și trei goluri marcate are Dan Alexa în Liga I pentru Poli Timișoara

Articol scris de Cornel BIHOLARI

03 Feb. 2012, 15:05 Seria 2
Pe aceeași temă