Damian Militaru, invitat de Marius Baciu la un turneu de fotbal la Sibiu

Loredana JUGLEA 16 Dec. 2008, 11:36 Seria 2
Damian Militaru, invitat de Marius Baciu la un  turneu de fotbal la Sibiu

Foști jucători ai Jiului și nu numai, vor participa zilele acestea la un turneu de fotbal organizat de ex-stelistul Marius Baciu la școala de fotbal pe care acesta o are la Sibiu.

 

„Participă mai multe echipe din țară și se va juca 5+1. De la noi vor merge: Daniel Huza, Kalai, jucător la Poli Iași, Florin Stoica, Bobu și eu”, a spus Danian Miltaru.

 

Turneul va dura două zile, iar echipa din Vale speră să-l câștige. „Mergem acolo să câștigăm, mai ales că vineri este și ziua mea de naștere, iar Marius Bcaiu este unul dintre bunii mei prieteni”,a spus Militaru.

 


„Lăcătuș a făcut bine că a revenit la Steaua"

Marius Lăcătuș, unul dintre prietenii de suflet ai antrenorului secund de la Jiul Damian Militaru ține legătura cu acesta pe care îl poreclește „Cărbune”. Militaru a declarat că se bucură că fostul său coleg de la Steaua a revenit în funcția de antrenor principal la gruparea din Ghencea. „Este o decizie înțeleaptă și mă bucur că Lăcătuș a acceptat-o. Veți vedea că anul 2009 va fi anul Stelei, mai ales că a revenit Lăcă la echipă” a conchis Damian Militaru.

Loredana JUGLEA 16 Dec. 2008, 11:36 Seria 2
Pe aceeași temă