Curățenie de iarnă la Alro! Dulcea e out

22 Nov. 2011, 15:31 Seria 2
Curățenie de iarnă la Alro!** Dulcea e out

Atacantul Adrian Dulcea s-a despărțit astăzi de Alro Slatina după un tur de campionat în care adunat puține prezențe în tricoul formației de eșalon secund.

Fotbalistul de 32 de ani și conducerea clubului au hotărât să pună capăt înțelegerii valabile până la finalul acestui sezon.

„Am discutat și ne-am înțeles la rezilierea contractului de comun acord. N-au fost probleme de niciun fel, am dat mâna elegant și ne-am despărțit prieteni. Perioada petrecută la Slatina a fost una cu soare în prima parte, apoi una cu furtună, asta numai din punct de vedere profesional. E clar că atât timp cât nu am jucat, nu pot să fiu mulțumit și e bine ca fiecare să ne vedem fiecare de drumul în viață”, a spus Dulcea.

„Vreau să mă liniștesc o săptămână sau două, pentru că e o perioadă grea pentru mine, nu am mai trecut prin așa ceva. Le urez multă baftă celor de la Alro, să-și îndeplinească obiectivele, sper din tot sufletul să promoveze. Îi salut pe oamenii din Slatina, suporterii care au fost alături de mine și cu care eu spun că m-am înțeles bine, chiar dacă în perioada asta nu prea am jucat”, a mai declarat Adrian Dulcea.

O nouă rundă de negocieri pentru Surugiu

Fostul mijlocaș al Universității Craiova, Olivian Surugiu continuă discuțiile cu oficialii grupării Alro privind rezilierea contractului.

Transferat cu puțin timp înainte de startul sezonului, jucătorul de 21 de ani a evoluat puține minute sub tricoul grupării aluministe, iar despărțirea este pe cale de a se produce. Astăzi, mijlocașul a avut o primă rundă de negocieri cu președintele executiv al celor de la Alro Slatina, Jane Nițulescu, însă fără a fi finalizată. „Încă nu mi-am reziliat contractul, urmează să mai discutăm mâine”, a precizat Olivian Surugiu.

În săptămâna premergătoare confruntării cu FC Bihor de pe teren propriu, tânărul mijlocaș s-a arătat nemulțumit de faptul că de multe ori nu a prins nici măcar lotul. În partida cu orădenii, Surugiu a fost rezervă, însă nu a fost trimis pe teren.

Sursa: Gazeta Nouă

22 Nov. 2011, 15:31 Seria 2
Pe aceeași temă