Cu șase jucători pe tușă, FC Bihor are misiune grea în fața liderului

Marius ANGHEL 03 Oct. 2014, 17:51 Seria 2
Cu șase jucători pe tușă,** FC Bihor are misiune grea în fața liderului

După rezultatul de egalitate de la Râmnicu Vâlcea, formația orădeană de fotbal FC Bihor revine pe teren propriu și sâmbătă, de la ora 11, va disputa următorul joc din cadrul campionatului Ligii a II-a.

În etapa a VI-a a Seriei a II-a, la Stadionul „Iuliu Bodola”, echipa orădeană va primi replica reșițenilor de la Metalul. Se vor întâlni astfel echipele de pe primul loc, Metalul, cu 13 puncte, și ultima poziție, FC Bihor, cu 2 puncte.

„Va fi un meci în care se întâlnesc echipa de pe primul loc cu cea de pe ultimul loc. Sperăm să facem în așa fel încât această situație din clasament să nu se observe pe teren. Avem nevoie de puncte și sper să le obținem”, a declarat antrenorul principal al echipei orădene Alexandru Pelici.

Însă tehnicianul orădean se confruntă cu probleme serioase de efectiv, jucătorii A. Achim, Nichita, Mihuț, Cr. Cigan și Lupu fiind accidentați și indisponibili pentru acest joc, la care se adaugă portarul Sălăjan, care marți noapte a fost operat de apendicită și care va lipsi, astfel, cel puțin o lună.

Cele două echipe vin după rezultate pozitive obținute în etapa precedentă. Astfel, dacă FC Bihor a remizat cu scor alb pe terenul formației CSM Rm. Vâlcea, în schimb, Metalul Reșița s-a impus în runda precedentă cu 2-0, pe teren propriu, în derby-ul cu ACS Poli Timișoara.

Se anunță, astfel, un joc disputat, în care ambele combatante își doresc cu ardoare punctele: FC Bihor pentru a sparge gheața, a obține prima victorie în noua ediție de campionat și pentru a părăsi ultima poziție a clasamentului, iar Metalul Reșița, echipă antrenată de fostul jucător stelist Daniel Oprița, pentru a-și consolida prima poziție a clasamentului.

Sursa: eBihoreanul

Marius ANGHEL 03 Oct. 2014, 17:51 Seria 2
Pe aceeași temă