„Cu Reșița va fi un meci greu. Singurul lucru pe care trebuie să-l avem în cap e victoria”

Marius ANGHEL 14 Mar. 2014, 13:48 Seria 2

 După egalul de sâmbăta trecută de la Severin, obținut în fața formației FC Universitatea Craiova, echipa orădeană de fotbal FC Bihor se reîntoarce în fața propriilor suporteri și sâmbătă, 15 martie, cu începere de la ora 11, la Stadionul „Iuliu Bodola”, va primi replica formației reșițene Metalul, în cadrul etapei cu numărul 17 din Seria a II-a a Ligii a II-a.

„Întâlnim pentru a treia oară la rând o echipă care își dorește play-off-ul, care este în momentul de față în play-off. Nu ne așteaptă un meci ușor, e o echipă care vine aici cu gândul la victorie, după punct sau puncte, dar sperăm să fim inspirați, să fim concentrați și să reușim să scoatem maximul din acest joc. Din păcate, nu vom putea conta pe serviciile a doi jucători, e vorba de Raymond Lukacs și Adam Achim. Sperăm însă ca cei care vor intra în locul lor să-și facă treaba, pentru că în lot sunt jucători care pot să suplinească absența oricui, important e ca echipa să acumuleze puncte pentru că avem nevoie de așa ceva”, a declarat antrenorul principal al echipei orădene, Alexandru Pelici.

În primele două etape din acest mini retur, FC Bihor a câștigat jocul de pe teren propriu cu Gloria Bistrița, cu scorul de 1-0, și a remizat apoi cu 0-0, la Severin, cu echipa Craiovei patronată de Adrian Mititelu, în timp ce Metalul Reșița a remizat, scor 0-0, la Motru și a învins apoi, pe teren propriu, cu 2-0, FC Olt.

În clasament, FC Bihor ocupă locul 10, cu 17 puncte, iar Metalul Reșița se situează pe poziția a 5-a, CU 24 de puncte.

„Se gândesc probabil și ei să-și continue seria jocurilor fără înfrângere, dar și noi ne dorim același lucru și vom vedea cine va avea câștig de cauză”, a mai precizat antrenorul Pelici, vis-a-vis de lupta din duelul de sâmbătă.

Interesant este că antrenorii celor două formații, Alexandru Pelici, de la FC Bihor, și Marian Pană, de la Metalul, au activat nu cu foarte mult timp în urmă la echipele adverse, astfel că, se poate spune acum că s-a produs rocada între ei.

„Reșița, între timp a pierdut câțiva jucători sau au plecat de la echipă. Sunt câțiva jucători care în momentul când ne-am mutat la Reșița, au venit cu noi de la Vâlcea, dar între timp au plecat de la echipă, așa că nu putem spune că e aceeași echipă pe care eu am lăsat-o la Reșița și, până la urmă, nu e un duel Pelici contra Pană, ci FC Bihor – Metalul Reșița și sperăm ca noi să reușim să scoatem maximum din această partidă”, a mai afirmat tehnicianul Alexandru Pelici, despre acest fapt.

Dacă, din cauza suspendărilor, la FC Bihor nu vor putea evolua sâmbătă R. Lukacs și A. Achim, în schimb, vor reveni, tot după suspendare, Dorin Mihuț și Alexandru Sorian, fotbaliști care la Drobeta Turnu Severin nu au jucat.

„După primele două jocuri, eu zic că suntem în creștere. Am arătat o altă echipă față de tur. Din punctul meu de vedere, meciul cu Reșița va fi un meci greu. Părerea mea este că singurul lucru pe care trebuie să-l avem în cap e victoria. Pulsul din vestiar eu zic că este foarte bun la ora actuală, simt băieții montați. Singurul obiectiv al meu și al băieților la meciul de sâmbătă sunt cele trei puncte”, a declarat fundașul Dorin Mihuț.

Fundașul Dorin Mihuț a făcut un apel, la conferința de presă de joi, către publicul spectator să vină în număr cât mai mare la acest joc important de sâmbătă și chiar s-a încumetat să exprime un pronostic, susținând că FC Bihor se va impune cu 1-0 în fața reșițenilor.

Foarte probabil ca în primul 11 în meciul de sâmbătă să apară la FC Bihor acum Răzvan Lupu și Adrian Hadăr, care îi vor înlocui pe Achim și R. Lukacs, suspendați.

Prețul de intrare pe stadion pentru acest meci este ca și până acum, de 10 lei, cu femeile având gratuitate, de asemenea, copii și liceeni, dar doar pe bază de carnet de elev, și pensionarii, pe bază de cupon de pensie.

Sursa: FC Bihor

Marius ANGHEL 14 Mar. 2014, 13:48 Seria 2
Pe aceeași temă