CSU merge la Severin pentru victorie: „Jucătorii așteaptă cu nerăbdare acest joc, îl consideră mai special”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 12:37 Seria 2
CSU merge la Severin pentru victorie:**

CS Universitatea Craiova este decisă să facă un meci bun și să se întoarcă acasă cu toate punctele din deplasarea de la Severin. Sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin, echipa pregătită de Erik Lincar va întâlni formația FC U Craiova, într-un meci contând pentru etapa a doua a campionatului ligii secunde.

Conducerea clubului și jucătorii Craiovei sunt dornici să obțină maximum din această întâlnire. La conferința de presă premergătoare jocului, team-managerul Silvian Cristescu a spus: „Ne dorim să aduce prima victorie în campionat”. El a fost completat de directorul sportiv Zeno Bundea: „Jucătorii conștientizează importanța acestui joc. Din astfel de meciuri pot să se nască fotbaliști și viitoare vedete ale acestei echipe. Ei așteaptă cu nerăbdare acest joc, îl consider un meci mai special”.

În prima etapă a sezonului, Universitatea Craiova a remizat 1-1 pe stadionul „Ion Oblemenco” în compania Gloriei Bistrița, echipă care în sezonul precedent a evoluat în prima ligă. Adversara de sâmbătă a alb-albaștrilor a obținut același rezultat pe terenul Olimpiei Satu Mare, formație care a promovat în anul competițional precedent din liga a treia.

Pentru acest joc, CS Universitatea Craiova nu va putea conta pe căpitanul Ionescu și Oprița, ambii suspendați ca urmare a cartonașelor roșii primite în meciul de Cupă de la mijlocul acestei săptămâni.

Formații probabile:

FC Universitatea: Hotoboc – Mitic, Acka, Ciuca,Cruceru, Saceanu, Mirzeanu, V. Gheorghe, Frasineanu, Balan, Stoianof. Antrenor: Nicolo Napoli
CS Universitatea: Brac – Velcovici, Scarlat, Ljubinkovic, Stancu, Pîrvu, Precup, Sin, Dragu, Dragalina, Voinea. Antrenor: Erik Lincar

Zeno Bundea: „Băieții așteaptă cu nerăbdare acest meci”

Directorul sportiv al CS Universității Craiova a reliefat care este starea de spirit în rândul alb-albaștrilor. Zeno Bundea a spus: „Jucătorii conștientizează în momentul de față importanța acestui joc. Ei știu că va fi un meci de luptă, am mai discutat cu ei, aceste meciuri scot în evidență caracterul și valoarea jucătorilor. Din astfel de meciuri pot să se nască fotbaliști și viitoare vedete ale acestei echipe. Ei așteaptă cu nerăbdare acest joc, îl consideră un meci mai special”.

Lincar: „Vrem să ne apropiem victoria”

Antrenorul formației craiovene, Erik Lincar consideră că întâlnirea de sâmbătă va fi una specială pentru ambele formații. Acesta a declarat: „Va fi un joc cu o încărcătură mare pentru ambele echipe. Sunt două formații care nu se simpatizează. Noi avem unele probleme de efectiv, dar cei care vor intra au datoria să facă un joc foarte bun astfel încât să ne apropiem victoria”.

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 13 Sep. 2013, 12:37 Seria 2
Pe aceeași temă