CSM a ajuns să tremure pentru menținerea în Liga 2. Dulcea: „Sper ca jucătorii să înțeleagă acest semnal de alarmă”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 May. 2016, 16:40 Seria 2

Cu doar un punct obținut în ultimele două jocuri din play-out, CSM Râmnicu Vâlcea începe să își facă griji în privința retrogradării. Vâlcea a digerat greu eșecul de la Pâncota, acolo unde, cu un sfert de oră înaintea finalului, conducea cu 2-1 și avea superioritate numerică. Acum, fanii își fac griji să nu se repete istoria din sezonul regulat, unde CSM, deși era lider cu șapte etape înaintea finalului, a căzut în play-out.

Deși după eșecul de la Pâncota, managerul Lucian Munteanu și antrenorul Adrian Dulcea luau în calcul unele măsuri radicale, precum renunțarea la unii jucători, Paștele a mai calmat spiritele. „Am rumegat destul în aceste zile eșecul de la Pâncota. Emoții sunt, trebuia să avem din primul joc din play-out, nu era nimic terminat, am tratat fiecare joc la victorie. A fost și un cumul de factori, care au influențat rezultatul de la Pâncota. Situația este asemănătoare cu cea din play-off, dar trebuie să ne revenim repede și să câștigăm sâmbătă, cu U Cluj, potențial există. Nu sunt omul care să renunț la jucători sau să iau decizii radicale, dar toți trebuie să înțelegem că trebuie să tratăm serios lucrurile, sper ca băieții să înțeleagă acest semnal de alarmă. Există o lipsă de concentare, iar asta dăuneză. Toată lumea face eforturi financiare, trebuie să luăm lucrurile cum sunt, vom trage linie la sfârșit. Trebuie să găsim cauzele, să le remediem și să le rezolvăm. Eu am încredere că nu vor mai fi probleme majore”, a spus Adrian Dulcea.

În acest moment, cu șase etape înainte de finalul play-out-ului, CSM Râmnicu Vâlcea are 25 de puncte și se află pe locul 1 în clasament. Echipa care e pe loc de baraj, Olimpia Satu Mare, are 21 de puncte, iar prima retrogradată, Universitatea Cluj, are 20 de puncte.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Sport Arad

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 03 May. 2016, 16:40 Seria 2
Pe aceeași temă