CS Turnu Severin, în loc de Gaz Metan Severin

10 Jun. 2012, 16:02 Seria 2
CS Turnu Severin,** în loc de Gaz Metan Severin

Deși majoritatea suporterilor preferau reînființarea echipei-fanion FC Drobeta, Gaz Metan Severin își va schimba denumirea în CS Turnu Severin. „Am înaintat actele către Judecătoria Drobeta Turnu Severin. Consiliul Director și Adunarea Generală au hotărât schimbarea denumirii clubului din Gaz Metan Severin în CS Turnu Severin. Este o hotărâte puțin forțată și de regulamente, pentru că în Liga I există deja Gaz Metan Mediaș! Un articol din ROAF stipulează clar că nu trebuie să existe denumiri apropiate între cluburi, pentru a nu crea confuzii, însă acesta e doar un motiv parțial! Adevăratul motiv e faptul că ne dorim ca severinenii să vadă cu certitudine acest club funcționează pentru ei și numai pentru ei!”, a spus, pentru RTS, vicepreședintele Răzvan Lupu.

După promovarea în Liga I, prin vocea reprezentantului Romgaz, Vasile Cârstea, se anunțase că echipa se va numi FC Severin.

Niciun transfer perfectat

Noul club ar putea semna și un contract de sponsorizare cu Regia Autonomă pentru Activități Nucleare (RAAN), în valoare de 350.000 de euro. Dacă la capitolul achiziții nu s-a perfectat niciun transfer, oficialii severineni au stabilit programul cantonamentului de vară. Echipa se va reuni pe 18 iunie, iar în perioada 24-30 iunie va efectua un cantonament la Băile Herculane. Între 2-14 iulie, elevii antrenați de Marian Bondrea vor merge în Austria, unde vor disputa patru meciuri de verificare.

Articol și foto de Mircea OGLINDOIU

10 Jun. 2012, 16:02 Seria 2
Pe aceeași temă