Croitoru a fost convocat la naționala U20! „Este o onoare pentru mine și sper să nu dezamăgesc”

24 Nov. 2011, 12:05 Seria 2
Croitoru a fost convocat la naționala U20!**

Portarul echipei FC Argeș, Flavius Croitoru, a avut în multe momente în actuala ediție de campionat evoluții foarte bune, fiind omul care a avut de multe ori intervenții providențiale. Acesta a fost convocat la lotul național under 20 al României și se va prezenta pe data de 29 noiembrie la convocarea lotului național ce va avea loc la Mogoșoaia. Goalkeeperul va merge acolo alături de colegii săi, Alexandru Răuță și Marius Briceag.

„China”, așa cum este poreclit de colegi, speră să nu dezamăgească la echipa națională și să îi convingă pe cei de acolo că își merită locul la lotul național under 20.

– Ce înseamnă pentru tine această convocare?
– Este o foarte mare bucurie pentru mine și sper să nu îi dezamăgesc pe cei ce s-au gândit să mă convoace la acest lot național. Îmi doresc să fiu în cea mai bună formă a mea și să îmi demonstrez calitățile, poate în acest fel voi rămâne în continuare în vizorul celor de la acest lot național.

– Crezi că această convocare a venit ca o confirmare a evoluțiilor bune de la echipa de club?
– Cu siguranță că jocurile destul de bune, zic eu, făcute la FC Argeș, m-au adus în atenția persoanelor ce se ocupă de acest lot național. Cum am spus este o foarte mare bucurie pentru mine, fiindcă până la urmă pentru orice sportiv cea mai mare mândrie este să își reprezinte țara, indiferent de ce nivel vorbim.

– Cum a fost acest tur de campionat pentru FC Argeș?
– Eu zic că am avut evoluții foarte bune, dar trebuie să recunosc că am fi putut scoate mai mult de la acest tur de campionat. Din păcate am pierdut niște puncte importante în meciurile cu Arieșul, FC Bihor sau CSM Râmnicu Vâlcea. Oricum, eu sper ca returul de campionat să fie unul și mai bun și să putem scoate mai multe puncte.

– Meciul cu UTA cum crezi că va fi?
– Eu zic că vom avea parte de un meci foarte greu pentru că vom întâlni una din echipele talentate ale campionatului, ce are în componența ei mulți jucători valoroși. Cred că o victorie cu UTA Arad ar face ca turul de campionat să fie unul cu adevărat foarte bun pentru noi. Eu nu voi putea juca, fiind suspendat, dar sunt convins că băieții vor încheia anul cu o victorie.

– Speri la o promovare de pe locul 3?
– Normal că ne gândim că sunt șanse să putem realiza promovarea de pe locul 3 al clasamentului. Situația unor echipe precum Poli Timișoara și Gloria Bistrița nu este una foarte clară și atunci cred că orice este posibil. Muncim tot timpul cu gândul la promovare și cu siguranță ne vom juca șansa până la finalul acestei ediții de campionat și vom încerca să obținem cât mai mult de la fiecare joc în parte.

Sursa: Ziarul Top

24 Nov. 2011, 12:05 Seria 2
Pe aceeași temă